screenshot 2023 03 12 at 080539

Tientallen Aangiftes: Geert Wilders weer geconfronteerd met afschuwelijke bedreigingen van moslimterroristen

Politiekjun 23 2023, 20:30
De PVV leider Geert Wilders heeft opnieuw tientallen aangiftes ondertekend. Dit keer zijn de aangiftes gericht tegen afschuwelijke bedreigingen die hij ontvangen heeft van moslimterroristen. De dreigementen variëren van bloederige boodschappen tot expliciete doodsbedreigingen, waarin wordt opgeroepen tot geweld en terreur.

Tientallen aangiftes getekend. Moslimterroristen houden niet op. “We want your blood”, “We are coming to cut off your head inshallah very soon”, “We zullen inbreken in je huis en je hoofd eraf hakken”, “My sons will remove your neck”, “Ik ben in NL om je te vermoorden”. Tuig.

Image
754
Reply
Het is angstaanjagend om te bedenken dat Wilders dagelijks geconfronteerd wordt met deze gruwelijke boodschappen. Bedreigingen zoals "We want your blood" en "We are coming to cut off your head inshallah very soon" zijn niet alleen schokkend, maar ook onaanvaardbaar in een beschaafde samenleving. Het is een directe aanval op zijn leven en een bedreiging voor de vrijheid van meningsuiting die we zo hoog moeten houden.
Het is belangrijk om te benadrukken dat dit niet de eerste keer is dat Wilders doelwit is van bedreigingen. Hij leeft al jarenlang onder constante beveiliging vanwege zijn standpunten over de islam en de gevaren van het moslimextremisme. Deze recente dreigementen laten zien dat de dreiging nog steeds aanwezig is en dat moslimterroristen niet zullen stoppen met het proberen te intimideren en te onderdrukken.
Het blijft onbegrijpelijk dat in een land dat bekendstaat om zijn vrijheid en tolerantie, een politicus zo zwaar beveiligd moet worden vanwege zijn standpunten. Wilders heeft herhaaldelijk gewaarschuwd voor de gevaren van de islamitische radicalisering en het moslimterrorisme, maar in plaats van zijn boodschap serieus te nemen, wordt hij geconfronteerd met bedreigingen en haat.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Deze bedreigingen tonen de dringende noodzaak aan om het probleem van moslimextremisme serieus te nemen en aan te pakken. Het is niet alleen Wilders die gevaar loopt, maar ook andere critici van de islam en iedereen die zich uitspreekt tegen het extremisme. We mogen niet zwijgen en deze bedreigingen negeren. We moeten solidariteit tonen en ons uitspreken tegen deze vorm van geweld en intolerantie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten