20220125 tweede kamer pepijn van houwelingen fvd 63ff9972b78ca

Triomf voor FVD: Pepijn van Houwelingen doorbreekt eindelijk de linkse stilte over de uittocht van bedrijven

Politiekmrt 20 , 20:00
In een land waar het politieke discours gedomineerd wordt door klimaatdrammers en economische zelfkastijding, schijnt eindelijk een lichtpuntje aan de horizon. Pepijn van Houwelingen heeft met een recent aangenomen motie een gigantische overwinning behaald voor het Nederlandse bedrijfsleven en, belangrijker nog, voor de Nederlandse burger.
Terwijl bedrijven het eens zo welvarende Nederland massaal verlaten, verstikt door de wurggreep van torenhoge lasten en kunstmatig opgepompte energieprijzen, heeft Van Houwelingen de knuppel in het hoenderhok gegooid. Zijn motie, die oproept tot een onderzoek naar de directe link tussen de wegtrekkende bedrijven en de prohibitieve energieprijzen, markeert een keerpunt in het debat dat tot nu toe verstoken leek van enig realisme of zorg voor de economische toekomst van ons land.
Dit is geen moment te vroeg. Met elke onderneming die de deur achter zich dichttrekt, verliest Nederland niet alleen banen en innovatie, maar ook een stukje van zijn aantrekkelijkheid als vestigingsland. Van Houwelingen, met de precisie van een chirurg, legt bloot wat velen al lang voelden: dat het huidige beleid, gedreven door klimaathysterie en Europese bevelen, ons rechtstreeks in de economische afgrond duwt.
Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
Dankzij Van Houwelingens vastberadenheid en zijn onwrikbare inzet voor het Nederlandse volk, staat dit cruciale onderwerp eindelijk op de politieke agenda. Het is een wake-up call voor alle beleidsmakers: het is tijd om onze economie weer in eigen handen te nemen, te beginnen bij de energiemarkt. Het succes van deze motie is niet alleen een triomf voor Van Houwelingen en Forum voor Democratie; het is een overwinning voor iedereen die gelooft in een welvarend, onafhankelijk Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten