shutterstock 439545145

Totaal gestoorde en racistische Woke-film wordt keihard afgestraft: "Blanke mensen zijn gevaarlijk"

Mediamrt 20 , 21:00
Hollywood staat erom bekend vaak films te produceren die voldoen aan alle maatstaven van de hedendaagse Woke-gemeenschap. Echter, het feit dat de nieuwe film The American Society of Magical Negroes een uiterst racistisch karakter heeft, waarbij blanke mensen worden afgeschilderd als "de gevaarlijkste dieren op aarde", heeft begrijpelijkerwijs voor ophef gezorgd.
The American Society of Magical Negroes kwam niet verder dan de negende plaats in de box office, en ook de mond-op-mondreclame werkt niet in het voordeel van de film. Bovendien valt er geen enkel positief woord te lezen over de film, die niet alleen racistisch is, maar ook bijzonder zwak is op het gebied van acteerwerk, plot en humor. Met een titel als deze lijkt het erop dat de makers vooral uit waren op controverse en discussie, want inhoudelijk schiet de film ernstig tekort.
Regisseur Kobi Libii verklaarde dat hij zich geen zorgen maakte over het publiek dat de boodschap van The American Society of Magical Negroes niet begreep. "Je kent dat ene zwarte personage dat er alleen maar is omdat hij zwart is en verder geen echte persoonlijkheid heeft. We kunnen ons er allemaal een voorstelling van maken," merkte hij op. "Buiten de film om weten we allemaal hoe het voelt om aan de zijlijn te staan en iemand anders op de voorgrond te zien."
"Deze film gaat over leren om gezien te worden zoals je verdient gezien te worden. Dat is iets waar veel zwarte mensen zich mee kunnen identificeren, maar ik denk dat er ook veel mensen zijn die zich aan de zijlijn geduwd voelen of niet zo volledig worden gewaardeerd als ze zouden moeten zijn," aldus de regisseur.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
Dit uiterst kansloze jankverhaal bewijst eens te meer dat noch de producenten, regisseur, noch de acteurs begrepen hebben voor welke doelgroep hun film bedoeld was aangezien het grootste deel van de bioscoopbezoekers blank is. Het is dus niet alleen racistisch maar ook nog eens knetterdom. Ongeacht de boodschap die de regisseur wanhopig probeert over te brengen met The American Society of Magical Negroes moet elke film die moeite heeft om $1 miljoen aan de box office te verdienen zichzelf eens flink achter de oren krabben.
Daarnaast is het leuk dat er met zoveel woorden wordt gesproken over inclusie en jezelf zijn, maar als je tegelijkertijd blanke mensen afschildert als gevaarlijk, dan vraag je om problemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten