shutterstock 2269916583

FVD'er Van den Oetelaar TROTS dat controversiële Woke-sloper Candace Owens naar partijcongres komt: 'Ze bewijst dat we internationaal niet alleen staan!'

Politiekmrt 19 , 12:24
Joris van den Oetelaar laat weten dat hij en de zijnen erg trots zijn dat de in linkse kringen controversiële Candace Owens voor het FVD-Partijcongres naar Nederland komt. Want, zegt hij, hoewel het soms lijkt alsof FVD in Nederland alleen staat, is dat internationaal écht niet het geval. "Wij zijn enorm fan van haar," zegt de FVD-bestuurder én Eerste Kamerlid tegen DDS. "Zij is iemand die wij zien als een vertolker van het FVD geluid op internationaal niveau."
Zoals wij enkele dagen geleden berichtten wordt het Partijcongres van FVD voor komende zaterdag een waar traditionalistisch, patriottisch en conservatief spektakel. De partij heeft namelijk allemaal bekende mensen uit het buitenland uitgenodigd om erbij te zijn en te komen spreken.
Wellicht de bekendste van die sprekers is Candace Owen, de Amerikaanse rouwdouwer die voor de duvel niet bang is, die Woke elke dag sloopt, die 'racisme-roepers' keihard tot de orde roept, en die zonder beven pal durft te staan voor conservatieve waarden. Ook is ze helemaal KLAAR met de oorlogen van de NAVO én was ze vanaf dag één kritisch op het dictatoriale COVID-beleid.

"Het Internationale FVD-geluid"

DDS heeft FVD natuurlijk gevraagd waarom Candace is gevraagd om te komen op het Partijcongres dat aankomend zaterdag plaatsvindt in de RAI. Bestuurder en Senator Joris van den Oetelaar reageerde vol vuur. Want, zei hij, bij FVD volgen ze Candace "al langer" en zijn ze "enorm fan van haar."
Bij De Dagelijkse Standaard staan we TROTS zij aan zij met zogenaamd 'controversiële' anti-Woke denkers als Candace Owens (en natuurlijk de dames en heren van FVD). Woke moet kapot. Dat is één van onze Grote Doelen. Maar dit betekent wel dat we aangewezen zijn op de financiële steun van onze lezers. Het partijkartel en het mediakartel doen er namelijk ALLES aan om ons te slopen. We zijn te gevaarlijk. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons Woke elke dag weer te bestrijden!
"Zij is iemand," ging hij verder, "die wij zien als een vertolker van het FVD-geluid op internationaal niveau. We vinden het daarom ook een grote eer om haar te mogen verwelkomen op ons ledencongres aankomende zaterdag in de RAI."
"Wat haar onderscheidt is dat zij een enorm sterke vrouw is die zelf nadenkt zonder mee te laten slepen in het traditionele RHINO anti MAGA narratief dat vooral heerst ter rechterzijde in Amerika," zei hij daarop. "Dit merk je vooral aan haar standpunten rondom de NAVO-oorlogen en COVID."
Vervolgens zegt Van den Oetelaar dat het juist daarom belangrijk is om haar naar Nederland te halen. Het bewijst namelijk "dat ons unieke geluid niet alleen op nationaal niveau te horen is, hoewel dit vaak wel zo lijkt, maar dat er ook op internationaal niveau grote spelers zijn die onze visie delen."
"Alle FVD-leden die graag van Candace zelf willen horen zijn natuurlijk van harte welkom bij onze Algemene Ledenvergadering. Er zijn nog tickets beschikbaar, dus we moedigen mensen aan die zo snel mogelijk te reserveren. De bijeenkomst is natuurlijk gratis, maar we werken met tickets om ervoor te zorgen dat we weten hoeveel mensen er komen en om alles op basis van die informatie voor te bereiden," sluit Van den Oetelaar af.
Bij De Dagelijkse Standaard staan we TROTS zij aan zij met zogenaamd 'controversiële' anti-Woke denkers als Candace Owens (en natuurlijk de dames en heren van FVD). Woke moet kapot. Dat is één van onze Grote Doelen. Maar dit betekent wel dat we aangewezen zijn op de financiële steun van onze lezers. Het partijkartel en het mediakartel doen er namelijk ALLES aan om ons te slopen. We zijn te gevaarlijk. Steun ons daarom! Doneer aan DDS via BackMe en help ons Woke elke dag weer te bestrijden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten