screen shot 2024 03 16 at 151707

Filmpje! Candace Owen: 'Waar is Kate Middleton? Ik denk dat ik het weet...'

Buitenlandmrt 16 , 13:17
Er is iets heel geks gaande in Engeland. Bijna alle leden van de koninklijke familie lijken daar ziek te zijn. Kate Middleton, de vrouw van kroonprins William, is met name erg afwezig. Zij zou aan het einde van het afgelopen jaar geopereerd zijn aan haar buik. Maar daarna heeft niemand haar meer gezien. Wat toch een beetje gek is.
Vervolgens zette Kate 'zelf' onlangs een gezinsfoto op haar Instagram van haarzelf met haar drie kinderen. Dit vanwege het Britse moederdag, dat altijd in maart is in plaats van in mei zoals bij ons. Alleen was die foto overduidelijk gephotoshop. Experts én hobbyisten sprongen er meteen bovenop en toonden aan: die foto klopt van geen kant.
Het duurde maar even voordat er een excuus kwam van Middleton. Zij liet in een geschreven verklaring (dus geen beeld) weten dat ze zelf wat gephotoshopt had om het allemaal mooier te doen lijken. Ze bood haar excuses aan, etc.
Maar dit is gek. Waarom post ze geen echte foto? Waarom komt ze niet in beeld van een video? Ze kan zelf een opname maken en die online slingeren. Dat is zéker belangrijk als je bedenkt dat er echt een internationaal schandaal aan de gang is nu, met veel Britten die zich ernstig zorgen over haar maken.

Owens: "Dít is er met Kate aan de hand"

De conservatieve opiniemaker Candace Owen (die op 23 maart bij het FVD Partijcongres is! Koop tickets hier) heeft hier nu aandacht aan besteed in haar populaire podcast. Ze toonde aan dat er een "pols" mistte bij één van de kinderen, dat Kate opeens geen trouwring om had, dat bloemen in de bloei stonden die in maart helemaal niet bloeien... en ga zo maar door. Sterker nog, Kate's eigen gezicht is overduidelijk uit een andere foto gehaald en vervolgens hier op geplakt. Alle grote nieuwsbedrijven hebben de foto zelfs teruggetrokken omdat het ze duidelijk was dat het fake news was.
Geen wonder dus dat er veel mensen zijn die denken dat er iets aan de hand is met Kate. Er wordt zelfs gezegd dat ze dood is. Ook kan het zijn dat ze de princess Diana behandeling krijgt. Gewoon kapotgemaakt, gek gemaakt, achtervolgd, tot ze het loodje legt. Of heeft gelegd.
Gelukkig zegt Candace dat het allemaal meevalt. Wat er aan de hand is? Nou, eigenlijk is het best simpel.
"Laat je niet gek maken door je fantasie," aldus Owens. "Hier is de beste manier om wat informatie die ik heb te verwoorden... Kate Middleton is een méns. Ik denk dat we dat soms vergeten. Laat ik dit even op mezelf betrekken. Je ziet me elke dag in deze show en wat dan gebeurt als je mensen als mij elke dag ziet, is dat je denkt dat hun leven perfect is. Dat je denkt dat ze nooit problemen hebben, en dat ze nooit behoefte hebben aan wat tijd voor zichzelf."
"Maar dat is wat hier gaande is. Kate Middleton heeft gewoon even behoefte aan tijd voor zichzelf. Ze is niet dood, ze is niet stervende, ze is niet aan het lijden. Ze is helemaal oké, maar ze moet gewoon tijd voor zichzelf hebben," ging Owens verder."
"Het is alleen heel moeilijk voor haar om dit hardop te zeggen zonder dat mensen vervolgens alle details willen weten. Maar verwijder je niet van je menselijkheid. In termen van hoe lang ze dienstbaar is al, het VK, ze is in bijna alles perfect geweest, ze heeft elk aspect van wat het betekent om een eigen priveleven te hebben zonder klagen opgegeven. Ze heeft haar echtgenoot altijd gesteund, haar familie... ze is eigenlijk altijd perfect geweest."
"Het is heel moeilijk om altijd perfect te zijn als dat de eis is. Soms moeten mensen gewoon even op adem komen," legde Owens uit. "Laten we de druk op haar niet nóg verder vergroten."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten