shutterstock 1390194509

Natuur verslaat klimaatdrammerige doemdenkers: Meer verschijnt in Death Valley!

Buitenlandmrt 04 , 20:00
Laat de milieufanatici en klimaatdoemdenkers dit maar niet horen, want hun hoofden zouden wel eens kunnen exploderen van verwarring! In het hart van Death Valley, berucht als de heetste en droogste plek van Amerika, heeft moeder natuur besloten de rollen om te draaien en creëert – houd je vast – een meer! Ja, je leest het goed: een gigantisch meer in het midden van de woestijn, waar toeristen nu kunnen kajakken, suppen, en pootjebaden. Dit klinkt als een scène uit een absurd sciencefictionverhaal, maar het is de werkelijkheid, en zelfs de VRT kan er niet omheen.
Kijk, de ironie van deze situatie is haast te perfect. Jarenlang worden we doodgegooid met apocalyptische voorspellingen over de uitdroging van onze planeet door de vermeende klimaatopwarming. En nu, uitgerekend op de droogste plek van de Verenigde Staten, ontstaat een meer! Dit zet de hele klimaatdiscussie op zijn kop en laat zien hoe complex en onvoorspelbaar het klimaat echt is. De natuur laat zich niet in een hokje stoppen, en zeker niet door de klimaatalarmisten die denken dat ze met wat belastingverhogingen en windmolens het weer kunnen regelen.
Death Valley, waar de temperaturen in de zomer de 50 graden Celsius ruim kunnen overschrijden, is nu de locatie van een ongekend natuurwonder. Dankzij de ongewoon hevige regenval in Californië, voornamelijk veroorzaakt door het weerfenomeen El Niño, is Badwater Basin, het diepste punt van Amerika, getransformeerd van een kurkdroge vlakte in een bruisend meer.
Dit toont maar weer aan dat de natuur haar eigen koers vaart, ongeacht de menselijke bemoeienis. Het is een levend bewijs dat klimaatverandering een complex fenomeen is dat niet simpelweg kan worden afgedaan als uitsluitend menselijk veroorzaakt. In plaats van ons blind te staren op angstzaaiende voorspellingen, zouden we beter kunnen leren om te gaan met de veranderlijkheid van onze planeet.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Met alle aanvallen op écht vlees is het tijd voor actie. En ja, we hebben goed nieuws. EerlijkEten - van FVD'ers Gideon van Meijeren en Thierry Baudet - is namelijk opgericht om écht vlees (en ander voedsel) direct van de Nederlandse boer bij jou op de mat te laten bezorgen. Het voedsel - het vlees, de groenten, de aardappelen, etc. - zijn héérlijk, supervers, puur natuur, en de prijs is ook nog eens geweldig. Bestel daarom vandaag nog een box van EerlijkEten - een Allround Box of een Vleesbox - en geniet van het lekkerste dat de Nederlandse boer ons te bieden heeft. En blijf kilometers ver van al die ranzige imitatievleesproducten gemaakt met insecten. Oh, en het beste nieuws? Door via onze link te bestellen zorg je ervoor dat DDS een kleine commissie krijgt - terwijl de prijs voor jou hetzelfde blijft. Steun de boeren, eet heerlijk, én steun DDS ook nog eens door gezond en héérlijk écht Nederlands voedsel bij échte Nederlandse boeren te halen!
Dus, terwijl de klimaatdrammers blijven hameren op hun eentonige noodklok, biedt Death Valley ons een prachtig voorbeeld van de verrassingen die de natuur voor ons in petto heeft. Misschien is het tijd om minder te panikeren over elke verandering in het weer en meer te genieten van de wonderlijke en onvoorspelbare schoonheid van onze planeet. Death Valley met zijn nieuwe meer is daar het perfecte symbool voor: een herinnering dat de aarde vol verrassingen zit, klaar om de dogma's van de klimaatkerk op hun kop te zetten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten