shutterstock 2204367087

Stank voor dank! Politieagenten in Utrecht geconfronteerd met exorbitante parkeerkosten

Binnenlandmrt 04 , 21:00
Het is werkelijk te gek voor woorden. Onze politieagenten worden nu als melkkoeien gebruikt door ze op te zadelen met exorbitante parkeerkosten. In Utrecht spant het de kroon: tot 25 euro per dag om je auto te parkeren terwijl je je leven riskeert om de samenleving te dienen schrijft de Telegraaf. Dit is niet alleen een klap in het gezicht van onze handhavers; het is een beschamend symptoom van een beleid dat compleet de weg kwijt is.
In een tijd waarin we elke dag weer lezen over toenemende criminaliteit, over agenten die onder zware druk staan, en over een politieapparaat dat op zijn tandvlees loopt, zou je verwachten dat de overheid alles in het werk stelt om hun werk zo goed mogelijk te faciliteren. Maar nee, in plaats daarvan wordt de politie geconfronteerd met parkeertarieven die de pan uit rijzen. Een duidelijker voorbeeld van stank voor dank is er haast niet.
De ironie wil dat deze situatie zich voordoet in Utrecht, een stad die al langer bekendstaat om zijn soms wereldvreemde politieke beslissingen. Maar dat nu ook de mensen die onze veiligheid waarborgen het slachtoffer worden van dit beleid, slaat alles. De boodschap is kristalhelder: je mag je wel voor ons in de luren leggen, maar oh wee als je je auto wilt parkeren.
Het gevolg? Maar liefst 30% van de agenten overweegt Utrecht de rug toe te keren. En geef ze eens ongelijk. Waarom zou je je inzetten voor een gemeenschap die je op zo'n manier 'bedankt'? Dit is niet alleen een probleem voor de politie; het is een probleem voor ons allemaal. Veiligheid is de basis van onze samenleving, en als we niet eens degenen die deze veiligheid waarborgen fatsoenlijk kunnen behandelen, waar zijn we dan mee bezig?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Met alle aanvallen op écht vlees is het tijd voor actie. En ja, we hebben goed nieuws. EerlijkEten - van FVD'ers Gideon van Meijeren en Thierry Baudet - is namelijk opgericht om écht vlees (en ander voedsel) direct van de Nederlandse boer bij jou op de mat te laten bezorgen. Het voedsel - het vlees, de groenten, de aardappelen, etc. - zijn héérlijk, supervers, puur natuur, en de prijs is ook nog eens geweldig. Bestel daarom vandaag nog een box van EerlijkEten - een Allround Box of een Vleesbox - en geniet van het lekkerste dat de Nederlandse boer ons te bieden heeft. En blijf kilometers ver van al die ranzige imitatievleesproducten gemaakt met insecten. Oh, en het beste nieuws? Door via onze link te bestellen zorg je ervoor dat DDS een kleine commissie krijgt - terwijl de prijs voor jou hetzelfde blijft. Steun de boeren, eet heerlijk, én steun DDS ook nog eens door gezond en héérlijk écht Nederlands voedsel bij échte Nederlandse boeren te halen!
Het is hoog tijd dat er een einde komt aan deze waanzin. De politie verdient beter dan dit. Ze verdienen respect, waardering, en ja, een fatsoenlijke plek om te parkeren zonder daar een dagdeel salaris aan kwijt te zijn. Dit parkeerbeleid is een schande, een bureaucratische blunder van de eerste orde. Het is tijd dat de gemeente Utrecht – en elke andere stad die zijn politieagenten op deze manier benadeelt – terug naar de tekentafel gaat. Onze agenten verdienen steun, geen parkeerboetes.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten