pearl

Antifeminist Pearl Davis spreekt bij FVD Congres: 'Mannen zouden niet moeten trouwen'

Politiekmrt 18 , 20:00
FVD heeft zojuist wéér een bekende Amerikaanse spreekster bekendgemaakt voor op de Ledenvergadering van de partij. Het gaat om Pearl Davis. Pearl is een antifeminist, pakt feministen en de huidige pro-feminine cultuur elke dag hard aan, en moedigt mannen zelfs aan om vooral niet te trouwen omdat een huwelijk het einde van hun geluk betekent. Een lekkere anti-Woke rebel dus.
Davis is behoorlijk controversieel omdat ze als vrouw steevast keihard uithaalt naar andere vrouwen. Oh ja, en naar 'simp' mannen. Of naar 'betamannen,' zoals ze het gros van de moderne Westerse mannen ook wel noemt. Zo zegt ze dat vrouwen tegenwoordig de broek aan hebben, zowel buiten als in huis... en dat deze verhoudingen ervoor zorgen dat mannen doodongelukkig zijn en van hun mannelijkheid ontdaan worden.
In een recente video heeft ze het bijvoorbeeld over mannen die 'simpen' als zij vrouwen in het algemeen bekritiseert. "Hun eerste reactie is om te slijmen en om hun vrouwen te beschermen door de waarheid over hoe vrouwen zich tegenwoordig gedragen te verbergen," aldus Pearl. "Dit is precies hoe ze thuis óók reageren op dingen die hun vrouw doet. Ze gaan meteen simpen." Wat betekent: kruipen.
Een andere opmerking die voor controverse heeft gezorgd de afgelopen dagen is dat ze vindt dat netgeboren baby's direct een dna test moeten ondergaan zodat de vader er zeker van kan zijn dat hij inderdaad de biologische vader is van 'zijn' kind. Ook vindt ze dat mannen als ze trouwen dat altijd moeten doen op basis van huwelijkse voorwaarden... en vindt ze dat de meeste moderne vrouwen hun man als slaaf behandelen, niet als echtgenoot. Hij moet hard werken en geld verdienen, maar thuis ook nog eens alles doen zodat mevrouw lekker van het leven kan genieten.
Kortom, Pearl verzet zich met hand en tand tegen wat zij ziet als de verering van vrouwen in onze samenleving en de oppressie van masculiniteit. En dat doet ze op een wijze die altijd voor aandacht zorgt - en die de uitgangspunten van het debat verschuift.
Dat wordt dus interessant bij het partijcongres van FVD. Pearl gaat 100 procent zeker voor vuurwerk zorgen - en dingen zeggen die we normaal nooit horen in Nederland.
Oh, en onthoud: Candace Owens komt óók spreken. Dit zijn dus al twee grote, bekende Amerikaanse (vrouwelijke!) namen die betrokken zijn bij het congres. Welke andere partij krijgt dat voor elkaar in ons land?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten