sylvana simons bij1 9o1a6802jpg

Sylvana Simons gaat helemaal ZWART: "Er bestaan zwarte moslims, zwarte joden, zwarte christenen!"

Binnenlandmrt 18 , 19:00
Sylvana Simons komt vandaag op X met dé openbaring van de week. Mevrouw laat namelijk weten dat er zwarte moslims zijn, zwarte joden en zwarte christenen. Ja, zegt ze, er zijn zelfs zwarte atheïsten. Joh, wie had dat gedacht?
Als je totaal gestoord bent weet je niet dat alle belangrijke religies donkere volgelingen hebben. Moslims, christenen, atheïsten (wat officieel geen religie is maar wat in de praktijk de religie van Jezelf is), en zelfs joden. Ja, echt waar, alle monotheïstische religies hebben zwarte volgers.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Ben jij ook klaar met die Woke-BLM-onzin van types als Sylvana Simons? Doneer dan aan DDS! Steun ons via BackMe en help ons de Woke-gekte elke dag weer de oorlog te verklaren!
Maar blijkbaar voelt Sylvana Simons zich vandaag geroepen om dat nog maar eens duidelijk te maken. Op X. Want, jongens toch, mevrouw is ervan overtuigd dat er mensen zijn die dit niet weten. Dat er blanke mensen zijn die zo gestoord, zo op zichzelf gericht, zo idioot zijn, dat ze denken dat zwarte mensen maar tot één bepaalde religie horen (welke is niet helemaal duidelijk):
We zijn echt gezegend dat we deze vrouw hebben zeg, in ons landje. Want zonder haar zouden we immers allemaal denken dat er geen zwarte moslims zijn, geen zwarte joden, geen zwarte christenen, en ook geen zwarte atheïsten. Nee, dan zouden we denken dat alle donkere mensen per definitie sjamanen zijn. Toch?
De enige juiste reactie is dan ook die van ene Marc van der Vegt. "Wat is je punt?" schrijft hij namelijk als antwoord op haar X-post:
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Ben jij ook klaar met die Woke-BLM-onzin van types als Sylvana Simons? Doneer dan aan DDS! Steun ons via BackMe en help ons de Woke-gekte elke dag weer de oorlog te verklaren!
Inderdaad. Wat ís haar punt? Wie het weet mag het zeggen.
Overigens is het wel erg opmerkelijk dat ze rassen aanduidt met een hoofdletter... en aanhangers van een religie niet. Als je daar dan een hoofdletter wil gebruiken, doe dat dan met Christenen, Joden en Moslims. Dat is nog enigszins verdedigbaar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten