sylvana simons bij1 9o1a6802jpg

Feest! Racismeroeper Sylvana Simons gooit de handdoek in de ring

Politiekjul 24 2023, 21:00
Het regent momenteel aankondigingen van politici die ermee ophouden. Het begon met Mark Rutte, die liet weten dat hij geen lijsttrekker meer wilde zijn van de VVD bij de Tweede Kamerverkiezingen 2023. Maar daarna zijn er heel wat namen bijgekomen. Vanavond laat ook Sylvana Simons (BIJ1) weten dat ze de handdoek in de ring gooit.
Voor Nederland is vandaag een onwijs mooie dag. Nederlandhater en professionele racismeroeper Sylvana Simons houdt er namelijk mee op. Ja, dat lees je goed. De vrouw die door critici ook wel de racistische haatheks van Nederland genoemd wordt verlaat de politiek. Ze gaat iets anders doen. Meer tijd met haar gezin besteden. Ofzo.
De reden dat mevrouw ermee ophoudt? Nou, haar gebrek aan leiderschapskwaliteiten. In Amsterdam zijn BIJ1-gemeenteraadsleden uit de partij gestapt omdat ze vonden dat het "onveilig" was. Een vervelende werksfeer. Simons zou niet hebben ingegrepen.
Sylvana zegt nu dat ze dat heel erg, en vooral ook heel onterecht, vindt van die opstappers, maar dat ze er nu wel voor zorgen dat ze niet kan blijven zitten.
"Ik moet me wapenen tegen onware frames," zegt ze hilarisch genoeg. "Dat kan ik wel, maar ik wil het niet meer."
Joh. Nou, hoe valt dat eigenlijk, Syl, dat je je moet verweren tegen onware frames? Je weet wel, van die frames die jij steeds weer gebruikt over de Nederlandse cultuur, de Nederlandse geschiedenis, en het Nederlandse volk... om nog maar te zwijgen over de frames die jij inzet tegen rechtse partijen?
(Het artikel gaat door onder deze oproep) Sylvana houdt ermee op! YES! Maar wacht! Dat betekent niet dat we op onze lauweren kunnen roesten. De Tweede Kamerverkiezingen van 22 november worden de belangrijkste verkiezingen van ons leven. Het is nú aan ons om de Deugers, de Wokers, de Klimaatdrammers, en de Racismeroepers in de politiek én de media voor eens en voor altijd te ontmaskeren én te verslaan. DDS zet zich daar voor in. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Doneer nu aan DDS, via BackMe, en help ons deze strijd te winnen!
Ook zegt Simons dat ze last heeft van "gezondheidsklachten" (ze zou longcovid hebben), en dat dit ook een bijdrage heeft geleverd aan haar besluit. Natuurlijk is dat je reinste onzin. Waar het om gaat is die eerste reden: het is een ranzige, giftige troep daar bij BIJ1.
Zoals altijd verslint de revolutie haar eigen kinderen. Haatclubs als BIJ1 kúnnen niet anders dan zichzelf opblazen; leiders als Simons kúnnen niet lang blijven zitten. Daarvoor is het te giftig, te hatelijk, en te misselijk bij dit soort clubs.
Overigens zal Simons ongetwijfeld aan het werk gaan bij Omroep Zwart. Ze is immers een oud-presentatrice... En zo'n omroep heeft lekker wat geld te besteden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten