screen shot 2022 08 18 at 21

Jan Dikgraaf's geniale suggestie: Asha ten Broeke als lijsttrekker voor BIJ1

Opiniejul 14 2023, 16:00
Het is weer tijd voor een nieuwe politieke stunt en deze keer heeft Jan Dikgraaf dé oplossing voor Sylvana Simons en haar partij BIJ1. In zijn hilarische Briefje van Jan stelt hij voor dat BIJ1 niet zomaar met een "heteroseksueel lekker wijf met een mooi kleurtje" kan komen. Nee, dat zou veel te saai zijn! Dus wat is de briljante oplossing volgens Dikgraaf? Een Volkskrant-columnist als lijsttrekker en wie past er beter bij dan Asha ten Broeke?
Dikgraaf kan zijn enthousiasme nauwelijks bedwingen wanneer hij dit geweldige idee de wereld in slingert. Hij betreurt het alleen dat de "haatdwerg" (waarvan de voorouders volgens hem van de slavernij hebben geprofiteerd, Sander Schimmelpenninck red.) al naar D66 is overgestapt. Maar Asha ten Broeke, een queer, zou de perfecte lijsttrekker voor BIJ1 zijn. En wie anders dan Sylvana Simons zelf kan haar dan als lijstduwer bijstaan?
Natuurlijk benadrukt Dikgraaf dat Sylvana niet letterlijk als lijstduwer kan fungeren, want dat zou wellicht resulteren in een hernia bovenop al haar andere kwalen. Maar hij is ervan overtuigd dat Sylvana met iets "geks" moet komen om niet hetzelfde lot te ondergaan als Liane den Dinges (Liane den Haan red.).
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Wie weet wat de toekomst brengt voor Sylvana en BIJ1, maar één ding is zeker: met Jan Dikgraaf's bruisende ideeën zal het politieke landschap nooit meer hetzelfde zijn. En wie weet, misschien kan Asha ten Broeke wel een verrassende rol vervullen als lijsttrekker. Het zou in ieder geval voor genoeg hilariteit en spektakel zorgen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten