[Video] In het hol van de leeuw: Baudet in Davos voor WEF-conferentie

Thierry Baudet is de afgelopen week afgereisd naar Davos om een kijkje te nemen bij de WEF-conferentie aldaar. FVD heeft daar nu een filmpje van online gezet - een filmpje van een minuut of tien... en eentje die het kijken meer dan waard is. Het geeft namelijk een zeer goede sfeerimpressie van wat er gaande is in Davos, en ook van de impact die het heeft op aanwezigen.

Op een gegeven moment komt Baudet aan de top van de Tovenaarsberg, waar al die 'regeringsleiders' en 'CEO's' bij elkaar komen om elkaar te vertellen wat ze moeten doen om de wereld 'beter te maken' (LOL). Baudet overziet dat een beetje en concludeert: als je hier zo bent dan loop je ook echt enorm gevaar om grootheidswaan te ontwikkelen. Om te denken dat je alles beter weet en dat het gewone klootjesvolk maar moet doen wat jij vindt

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Het is eigenlijk gewoon bizar om te zien hoe de elites zich afzonderen, op die Toverberg (van Thomas Mann), en vervolgens allerlei wilde plannetjes in elkaar draaien voor, nou ja, voor werelddominatie, eigenlijk. Dat mogen we natuurlijk niet zo verwoorden, maar daar komt het wel degelijk op neer. Zelfs mensen die de agenda van het WEF steunen zullen moeten erkennen dat ze bij elkaar komen daar om de neuzen dezelfde kant op te krijgen en de wereldpolitiek én wereldeconomie te beïnvloeden. Anders zouden ze daar écht niet naartoe reizen.

Overigens ter afsluiting nog even een herinnering aan wat de agenda van het WEF precies is. Want ja, ze doen wel net alsof wij verzinnen dat WEF'ers de idee hebben gepromoot dat in 2030 mensen niets meer in eigendom hebben ('maar wel gelukkig zijn!'), maar dat is een keiharde leugen.

Volg mij op Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties