31427806240 6cf5e8e435 c

Voormalig Kamervoorzitter Arib bindt de strijd aan: hekelt handelen Bergkamp en Tweede Kamer bestuur

Politiekokt 25 2023, 10:00
Khadija Arib, voormalig Kamervoorzitter, heeft stevige kritiek geuit op de huidige Kamervoorzitter Vera Bergkamp en het bestuur van de Tweede Kamer. Haar uitspraken over 'onbehoorlijk handelen' en het beschrijven van de situatie als een 'blamage' voor de Kamervoorzitter hebben in politiek Den Haag voor de nodige opschudding gezorgd. Arib toont haar vastberadenheid om haar reputatie te zuiveren in deze opmerkelijke wending.
Khadija Arib heeft altijd de reputatie genoten van een sterke en vastberaden Kamervoorzitter, die haar taak met buitengewone toewijding en professionaliteit heeft vervuld. Haar onberispelijke staat van dienst als Kamervoorzitter wordt nu benadrukt door haar moedige stap om de huidige Kamervoorzitter en het bestuur van de Tweede Kamer verantwoording af te laten leggen voor hun handelen.
In samenwerking met het gerenommeerde advocatenechtpaar Geert-Jan en Carry Knoops heeft Khadija Arib een brief gestuurd naar alle Tweede Kamerleden, waarin zij dringend verzoekt om Kamervoorzitter Vera Bergkamp en het presidium te weerhouden van het publiceren van het onderzoeksrapport over haar gedrag, voordat de rechter uitspraak heeft gedaan. Hiermee toont Arib haar diepgaande respect voor het Nederlandse rechtssysteem en haar verlangen naar een eerlijke beoordeling van haar zaak.
Het terechte bezwaar dat Arib heeft geuit tegen het uitgevoerde onderzoek door bureau Hoffmann, ligt met name in het feit dat het gebaseerd is op anonieme verklaringen. Anonieme getuigenissen kunnen legitieme zorgen oproepen over de geloofwaardigheid en objectiviteit van het onderzoek. Arib benadrukt met recht het belang van de integriteit van het onderzoek en het waarborgen van een eerlijke procedure.
Het besluit van Kamervoorzitter Bergkamp om het onderzoeksrapport over Arib op 31 oktober openbaar te maken, slechts twee weken voordat de rechter uitspraak doet over de rechtmatigheid van het onderzoek, heeft bijgedragen aan de controverse. Arib heeft terecht aangevoerd dat dit kan leiden tot een potentieel onrechtmatige rapportage voordat de rechter heeft kunnen oordelen over de zaak.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten