screenshot 2023 03 12 at 080539

Wilders neemt stelling tegen pro-Hamas demonstraties in Europa: "Miljoenen mensen die onze waarden niet delen; onze grenzen moeten worden gesloten!

Politiekokt 13 2023, 12:00
Geert Wilders (PVV) heeft weer eens zijn lawine aan waarheid, directheid en onverschrokkenheid over ons uitgestort. In reactie op de massale pro-Hamas protesten die door heel Europa flitsen, heeft de PVV-fractievoorzitter op duidelijke wijze uitgedrukt waar het echt om gaat.
“Over geheel Europa. Miljoenen mensen die onze waarden niet delen. Die slagers toejuichen. Die de vrijheid tarten. Wij moeten onze grenzen sluiten. En stop de verdere islamisering van onze thuislanden,” liet Wilders ons weten op X.
Bam! Dat is nogal een verklaring en het komt van de man die nooit terugschrikt om de dingen te zeggen zoals ze zijn. Deze protesten tonen de groeiende dreiging die ons Europese continent teistert – het islamitisch extremisme. Deze “demonstraties” zijn niets meer dan een uitdrukking van steun voor een terroristische organisatie, de Hamas, die al te graag ziet dat onze fundamentele waarden en vrijheden worden vernietigd. Na de joden, zijn wij christelijke- en ongelovige Europeanen aan de beurt om afgeslacht te worden.
Wat de mainstream media en politieke elites ons ook mogen proberen wijs te maken, de realiteit is dat deze protesten niet over “solidariteit” of “rechtvaardigheid” gaan. Ze zijn een krachtige en verontrustende weerspiegeling van de toenemende radicalisering onder de moslimbevolking in Europa.
Het is duidelijk wat Wilders hier suggereert: het is tijd voor Europa om wakker te worden en zijn grenzen te verdedigen. Het is tijd om te stoppen met de naïeve en destructieve politiek van open grenzen en onbeperkte migratie die onze normen, waarden en vrijheden stukje bij beetje ondermijnen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites
We moeten luisteren naar de woorden van Wilders, want zoals hij terecht zegt: “Wij moeten onze grenzen sluiten. En stop de verdere islamisering van onze thuislanden." Het zijn harde woorden, maar heel noodzakelijk in deze tijden van toenemende dreiging en angst. En zoals altijd, is het Wilders die de dreiging bij de horens vat en de dingen zegt zoals ze zijn. Bravo!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten