shutterstock 1072917110

Woke-Groenlinks dolblij: "Voortaan worden onze Statenleden 'Statenlid' in plaats van 'meneer of mevrouw'!"

Politiekfeb 12 2022, 12:39
Bij GroenLinks zijn ze dolblij. De Statenleden van de partij in Noord-Holland zullen voortaan namelijk "Statenlid" genoemd worden in plaats van "meneer" of "mevrouw." En goh, daar zijn de Woke-marionetten toch mee in hun nopjes!
"De volledige fractie van GroenLinks Noord-Holland zal voortaan de aanspreektitel Statenlid – in plaats van mevrouw of meneer – gebruiken in vergaderingen van de Provincie," aldus GroenLinks op haar eigen website. "De fractie hoopt hiermee aan te zetten tot bewustwording rond gewoontes die onbedoeld en onbewust leiden tot uitsluiting."

Hilariteit alom

Ook op Twitter deelt de partij dit heugelijke nieuws. Logischerwijze resulteert dit in heel wat lachbuien bij weldenkende Nederlanders, waaronder Thierry Baudet:
https://twitter.com/thierrybaudet/status/1492290188151865344
Het is lachwekkend, het is clownworld, maar het is ook doodeng. Deze neocommunistische gekken zijn zó gepassioneerd om de mensheid te hermaken... het is echt heel zorgwekkend. Ze willen letterlijk gender en dus seksualiteit afschaffen. Mensen moeten aseksuele wezens worden, halve robots die aangestuurd worden door AI, en die hun menselijkheid kwijt zijn.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Waarom? Omdat we zo gemakkelijker te controleren zijn én omdat we allemaal gelijk zijn. Want dat zijn en blijven de twee grote doelen van communisten; zowel van de oude als de nieuwe varianten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten