Screen Shot 2022 02 14 at 121844

D66 wil Richard de Mos de mond snoeren: 'Waarom mag een corrupte crimineel meedoen aan gemeenteraadsverkiezingen?'

sportfeb 14 2022, 11:00
De Amsterdamse D66'er Ronnie Zijp vindt het niet kunnen dat Richard de Mos in maart weer meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag. Want, zegt de zogenaamde democraat, De Mos zou een "corrupte crimineel" zijn. En dat soort mensen zouden niet in de politiek passen. Want daar zijn ze natuurlijk brandschoon.
De Amsterdamse D66'er Ronnie Zijp heeft niks met Richard de Mos. Momenteel vindt hij het vooral belachelijk dat De Mos zowaar een lans breekt voor Haagse auto-eigenaren. We weten hoe dat werkt bij D66: die partij wil de auto het liefst zo snel mogelijk afschaffen. Natuurlijk niet voor de D66-elite zelf, maar wel voor het plebs.
En dus reageert hij als een wesp gestoken dat De Mos zegt dat wegen verbreed zouden moeten worden in plaats van versmald:
https://twitter.com/RonnieAmsterdam/status/1492988022534676482
Oke, een beetje zielig. Maar vervolgens laat Zijp de ware aard van moderne D66'ers zien. Want zie wat hij daarna tweet:
https://twitter.com/RonnieAmsterdam/status/1492991241830731777
"Waarom mag een corrupte crimineel als De Mos eigenlijk nog meedoen met de verkiezingen. Zo iemand heeft toch een voorbeeldfunctie?" aldus de 'democraat' (haha). Hij sluit zijn tweet af met de hashtag #dtv wat staat voor Durf Te Vragen.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Zo zien we de vermaarde tolerantie van D66 dus weer in woord en beeld. Die mensen zijn héél tolerant... als je het honderd procent met ze eens bent. Durf je tegen ze in te gaan, daarentegen, nou, hoed je dan. Dan zijn ze bereid om je te besmeuren en weg te zetten alsof wel "extreemrechts" dan wel als "crimineel." Of allebei.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten