Islamitische terroristen slaan opnieuw toe: Boko Haram slacht 10 onschuldige vrouwen en kinderen af

Terrorismemei 27, 17:00
Boko Haram heeft opnieuw toegeslagen in Nigeria, dit keer in het dorp Kuchi in de staat Niger. De cijfers zijn huiveringwekkend: 10 onschuldige levens geëindigd en ongeveer 160 vrouwen en kinderen ontvoerd. Deze terreurgroep blijft haar meedogenloze campagne voeren, waarbij talloze families worden verscheurd en gemeenschappen worden verwoest.
Waar is de verontwaardiging? Waarom zijn de straten van Londen niet gevuld met demonstranten die opkomen voor deze slachtoffers? Het is opvallend stil vanuit de zogenaamde mensenrechtenactivisten. Wanneer Israël en Gaza in het nieuws komen, zijn de protesten niet van de lucht. Maar als Boko Haram onschuldige Nigerianen afslacht en ontvoert, is het doodstil.
Het is die selectieve verontwaardiging die de hypocrisie van deze activisten blootlegt. Blijkbaar zijn sommige levens meer waard dan andere, althans in de ogen van degenen die zich zo luidkeels uitspreken voor hun gekozen oorzaken. Boko Haram's terreurcampagne verdient dezelfde mate van aandacht en veroordeling als elk ander conflict dat het wereldnieuws domineert.
Tenminste, dat zou je denken als je het verlies van onschuldige mensenlevens écht serieus neemt - en niet kijkt naar huidskleur of geloofsovertuiging van de daders en/of de slachtoffers.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Blijkbaar gelden dat soort maatstaven echter niet in onze politiek én media. Want de politiek én media zitten bovenop wat Israël aanricht in Gaza én wat Hamas op 7 oktober onschuldige Israëlische burgers heeft aangedaan, maar wat er in Nigeria gebeurt boeit diezelfde mensen totaal niet. Zou het dan toch zo zijn dat de Nigerianen het maar moeten uitzoeken omdat ze een kleurtje hebben? Zijn onze politici én journalisten wérkelijk zó racistisch?

BREAKING: 10 people murdered and around 160 women and children kidnapped after an attack by the Islamist terrorists from Boko Haram against Kuchi village in the state of Niger in Nigeria 🇳🇬 Will there be any protest march in London? Any encampment? Why not?

Image
15.5K
Reply
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten