Links misbruikt Breivink

Geen categoriejul 26 2011, 20:30
Het is teleurstellend dat linkse media zoals de VARA, Joop.nl, maar ook het links 'christelijke' dagblad Trouw op nogal opzichtige wijze trachten het verschrikkelijke drama van afgelopen vrijdag in Noorwegen in de schoenen van rechts te schuiven. Tijd om te ontzenuwen dus!
Op de eerste plaats is de waanzinnige Anders Behring Breivik een produkt van zijn tijd. Vele Noren, maar ook Europeanen zien in rap tempo hun samenlevingen veranderen tot smeltkroezen van tientallen nationaliteiten met een bedenkelijke rol voor de islam daarin weggelegd. Vele Europeanen, regeringsleiders als Sarkozy, Merkel en Rutte voorop hebben terecht het 'ideaal' van het multiculturele allegaartje afgeschoten. De waanzin om echter met echte kogels tientallen voornamelijk jonge mensen aan flarden te schieten is echter met geen pen te beschrijven. Er kan geen sprake van begrip zijn. Menselijkerwijs is het niet te begrijpen, hooguit handen die zich al schreiend ten hemel heffen zoals in Noorwegen alom aanwezig nu.
Politiek is er echter het één en ander niet in de haak. En dat heeft te maken met een jarenlang verwaarloosde voedingsbodem waardoor een gewetenloze hufter als Breivik kostenloos kon gedeien tot de moordmachine die hij werd. Des te pijnlijker is het te moeten constateren dat linkse media rechtsmensen schofferen door hun op manipulatieve wijze aan het verstand te peuteren dat het hekelen van de islam en de doorgeschoten veelkleurigheid van o.a. ook dit land, lieden zoals Breivik munitie verschaft om letterlijk mee te gaan schieten. De grootste aanslagen op de mensheid kwamen vanuit zogenaamd linkse jubelzangen. Het communisme, het nationaal-socialisme (lees: de arbeiders) hebben meer bloed aan de handen dan alle kruistochten bij elkaar. Elke verwijzing naar christelijk conservatieven of de PVV is dan ook volkomen misplaatst. Breivik was geen christen en zijn sympathie voor de PVV van Wilders in zijn 1500 pagina's tellende manifest was niet uit zijn koker, maar uit andersmans koker.
Jarenlang hebben velen in Europa en ook in Nederland lijdzaam moeten aanschouwen hoe links de multiculturele samenleving opdrong. Individueen met labiele geesten kregen zo ruim baan om vanuit hun bovenkamer hun ziekmakende plannen ten uitvoer te brengen. Ook nu nog zijn er hordes PvdA'ers en GroenLinksers en D66'ers die nog altijd niet het failliet van hun destructieve kijk op de samenleving durven inluiden. Dergelijke grachtengordeldieren wonen namelijk nog altijd niet drie hoog achter op een tweekamerflat met terroriserende Marokkanen downstairs die alle respect voor de Nederlandse samenleving hebben afgeschud, als ze dat ooit al hebben gehad. Als ze daar wel zouden wonen, dan zouden ze snel ontwaakt zijn vanuit hun natte roze dromen.
De linkse pers doet er verstandig aan om hun suggestieve gedrag subiet bij het grof vuil neer te zetten. Laat men in dat opzicht een voorbeeld nemen aan de eerste reacties vanuit het Binnenof, muv. Kathleen Ferrier (CDA), daar werpt men namelijk alles wat maar enigszins met Wilders in verband zou kunnen worden gebracht verre van zich. Volkomen juist. Linkse kruistochten als het communisme en in aanvang het nationaal socialisme uitmondende in het facisme, hebben we al genoeg gehad.
Eerdere columns van mijn hand zijn te lezen op www.BertBrouwer.com.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten