Mohammed was een pedofiel

Geen categoriedec 23 2011, 10:15
Lang leve het vrije woord! Uit solidariteit met Oostenrijkse islamcritici.
Het is werkelijk waar schaamteloos. De teddybeersamenleving gaat een nieuwe fase in door te verbieden dat er nog 'op spottende wijze' kritiek mag worden geleverd op een godsdienst. Vooralsnog alleen in Oostenrijk, maar zoals collega Victor al aangaf is het niet ondenkbaar dat via de aderen van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens deze waanzin zich ook naar Nederland zal uitbreiden.
Dit mag natuurlijk nooit gebeuren: dit is een flagrante schending van het recht op vrije meningsuiting en geeft bovendien extra bescherming aan een religie die zich al kenmerkt door een ongelovige lichtgeraaktheid en lichtontvlambaarheid. Een religie kortom, die wel wat kritiek kan gebruiken om die tere zieltjes wat beter te omkleden met een dikkere huid. Zodat de radicale volgelingen niet met bomgordels hoeven rond te lopen en niet-moslims te hoeven bespugen. Zodat de tekenaar van de beruchte Jyllands Posten-cartoon eindelijk weer in alle vrijheid door Denemarken kan wandelen. Ik noem maar een paar bijstraten.
Enig respect dan dus ook voor Geert Wilders, die voorstelt een Europees 'first amendment' van toepassing te verklaren. Bij Elsevier legt de PVV-leider uit wat hij hiermee bedoelt:

Volgens de PVV'er hebben Europese landen 'dringend' een Eerste Amendement nodig, zoals de grondwet van de Verenigde Staten dat kent.

Het artikel verbiedt het Congres om wetten aan te nemen die een staatsgodsdienst creëren of een godsdienst boven een ander plaatsen, het recht op vrijheid van godsdienst verbieden, de vrijheid van meningsuiting of de persvrijheid belemmeren of de vrijheid van samenkomst hinderen.

Wat mij betreft kunnen we die bepaling zó het Europees Verdrag van de Rechten van de Mens inschuiven. Verdragswijzigingen zijn echter geen eenvoudige of kortstondige opgave, dus voor de verandering een feit is moeten wij als Europeanen alvast flink wat gewoonterecht creeëren. Iedereen mag het weten: de valse profeet Mohammed leed aan grootheidswaanzin en dacht z'n eigen religieuze sekte te kunnen stichten om weg te komen met pedoseksuele handelingen. Mohammed was de Ad van den Berg van de zesde eeuw.
En als er in de tussentijd jurisprudentie komt te liggen die dit soort essentiële islamkritiek onmogelijk maakt, dan zit er, vermoed ik, maar één ding op: burgerlijke ongehoorzaamheid.
Vóór een vrije samenleving! Vóór het vrije woord! Tegen de malle linkse Oostenrijkse rechters!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten