Tilburgse student krijgt 10 voor 'PVV = fascistenclub'

Geen categoriejan 06 2012, 15:28
Riefenstahl-achtige praktijken aan de gang op onze universiteiten.
Universiteiten, dat zijn toch plekken waar je leert denken met je hoofd enzo? Nou, nee dus. Niet alle docenten zijn in staat hun politieke voorkeur buiten het academische curriculum te houden, en dan krijg je dus dit soort onderbuik-geneuzel dat beloond in plaats van afgestraft wordt. Universonline meldt:

Student krijgt tien voor thesis over ‘fascistische’ PVV

Henk Bovekerk, UvT-student (Liberal Arts & Sciences) werd voor zijn thesis ‘Prototypical Fascism in Contemporary Dutch Politics: An Analysis‘, beloond met het hoogst haalbare: een tien.

Naar aanleiding van het boekje De Eeuwige Terugkeer van het Fascisme van Rob Riemen (2010) maakte Bovekerk een analyse van de PVV van Geert Wilders [...] en na bestudering van de werken van onder andere Geert Wilders en Martin Bosma, concludeert Bovekerk dat we in Nederland inderdaad te maken hebben met een fascistische partij in een gevorderd stadium: de PVV.

En zo wordt een hele nieuwe elite klaargestoomd om straks de idealen van vrijheid en democratie uit te dragen, behalve dan voor PVV'ers. Die mogen met vuur, zwaard en met tienen beloonde leugenachtige en tendentieuze proefschriften bestreden worden. Rob Riemen als betrouwbare bron aanhalen zou in een normale wereld direct met een onvoldoende bestraft worden. Zoniet de onze, waar zulk gedrag juist aangemoedigd wordt.
Een blamage voor de universitaire wereld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten