Bij ons op Marokko.nl

Geen categoriemei 05 2012, 19:39
Gekke teksten.
Alsof de gebeurtenissen in Amsterdam al niet erg genoeg waren, is men er op Marokko.nl onbekommerd over in gesprek geraakt:

Ik heb respect voor deze jongens......

Dat marokkaanse wijven, smerige sletjes, nauken en trouwen(niet eens trouwen gewoon samenwonen) met negers dat is hun smerige leven....

Maar kom niet LIVE voor onze ogen, onze Marokkaanse trots,Cultuur en Religie naar beneden halen, want dan heb je een probleem....

Marokkaanse sletjes moeten met een neger thaus showen en nauken, buiten loop je maar alleen......

Smerige wijven...tfoeeeeee

Het is maar in wat voor wereld je leeft.
Er waren met Marokko.nl trouwens afspraken gemaakt door toenmalig minister Eberhard van der Laan, thans burgemeester van Amsterdam. Want het is wel een website die zwaar gesubsidieerd wordt, natuurlijk.

De exploitant van website Marokko.nl gaat maatregelen treffen om het beheer van de site verbeteren. Streven is dat exploitant per januari 2010 in staat is discriminerende en/of haatzaaiende uitspraken binnen het uur te verwijderen. Dit is de uitkomst van een overleg tussen minister Van der Laan voor Wonen, Wijken en Integratie en de exploitant.

Het is al weer te lang geleden allemaal, zo lijkt het. Subsidie gered, en over tot de orde van de dag. Stel je voor dat men eens de daad bij het woord voegt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten