Jakhals Erik Dijkstra vindt u niet liev

Geen categoriemei 28 2012, 15:00
"Een ultrarechts weblog".
Jakhals Erik Dijkstra, wie kent hem niet?, zegt in een interview met KRO Magazine dat hij 's morgensvroeg dagelijksestandaard.nl altijd even bezoekt. Gewoon om te lezen wat de vijand tegenwoordig precies bezighoudt, of iets dergelijks.

’s Ochtends kijk ik altijd een paar minuten op www.dagelijksestandaard.nl om me even verschrikkelijk te ergeren. Dat is een soort ultrarechtse weblog voor nare mensen. Verder ga ik de vaste nieuwssites af. Aan Twitter doe ik niet, dat vind ik een afgrijselijk medium. Nadat ik te gast was geweest in Voetbal International werden er op Twitter dingen geschreven als ‘wat een klootzak’ en ‘geef die man een nekschot’. Heel stompzinnig.

Ja, héél stompzinnig inderdaad. Bijna net zo stompzinnig als DDS een "ultrarechts weblog voor nare mensen" te noemen.
Overigens zijn zulke opmerkingen wel heel belangrijk, omdat ze bewijzen dat links alles dat de sociaaldemocratie niet onderschrijft 'extreem', 'ultra' en radicaal noemt. Niet omdat DDS daadwerkelijk 'extreem' is, maar omdat zij willen bepalen wat precies wel en wat niet salonfähig is. Het linkse haatblog DeJoop.nl? Niets mis mee; het is immers een blog van, voor en door progressieven. Maar DDS, waar men zich over het algemeen keurig uitdrukt, en waar beledigingen en bedreigingen aan het adres van andersdenkenden niet worden geaccepteerd? Tsja, dat is natuurlijk radicaal.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten