Christenvervolging is binnen de islam legitiem

Geen categorieapr 21 2013, 13:59
In de koran staat: Soera "Berouw" 9:29-30:
29. Bestrijdt diegenen onder de mensen van het Boek, die in Allah noch in de laatste Dag geloven, noch voor onwettig houden wat Allah en Zijn boodschapper voor onwettig hebben verklaard, noch de ware godsdienst belijden totdat zij de belasting met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig zign.
30. En de Joden zeggen: "Ezra is de zoon van Allah" en de Christenen zeggen: "De Messias is de zoon van Allah." Dit is, hetgeen zij met hun mond zeggen. Zij spreken de woorden na van degenen die voor hen ongelovig waren; Allah's vloek zij over hen, hoe zijn zij afgekeerd!

Vrij vertaald komt dat hier op neer:
"De christenen zeggen dat Christus de Zoon van God is... Allah moge hen doodslaan!"
Zolang dit vers in de koran staat, is iedere dialoog met moslims "als leden van een gelijkberechtigde abrahamitische religie" een farce!
Christenen moeten de draagwijdte en betekenis van het feit beseffen dat de vloek in de Islam die door Mohammed werd ingevoerd alle christenen betreffen! Hij probeert ook hun gezinnen te beschadigen en te verwoesten. In hun islamitische gebieden verzoeken de moslims Allah om christenen die weerstand bieden aan de Islam of die missie (zending) onder de moslims bedrijven, te verderven en hen ziekte, angst, ongeluk en dood te sturen.
Een ieder die Jezus onder moslims wil dienen moet in HEM gegrondvest blijven en zichzelf alsook ieder lid van zijn gezin onder de bescherming van het Bloed van Christus stellen. Anders lopen hij en zijn gezin gevaar.
Elk missieteam moet zich telkens opnieuw als geheel onder de autoriteit van Jezus plaatsen en Hem vragen om leiding, eenheid en behoud. Waar dat niet gebeurt, kan de antichristelijke macht van de Islam ongeluk, onenigheid en ziekte teweegbrengen.
En dit besef is nog niet tot leden van de christelijke gemeenschap in Europa doorgedrongen! Maar dat krijg je wanneer je de andere kant op kijkt als het over de vervolgde christelijke kerk gaat in islamitische landen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten