TV-actie Syrië grote flop

Foto:

Er keek geen hond.

‘t Was een nobel plan, een televisieactie voor Syrië. Maar de Nederlanders is of de televisieacties beu, of gelooft er niet meer in. Het resultaat is in ieder geval teleurstellend:

De speciale televisieactie van gisteren om geld in te zamelen voor Syrië is niet erg goed bekeken. Naar de uitzending die om 20.15 uur begon op Nederland 2 hebben 347.000 mensen gekeken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De uitzending haalde een marktaandeel van 4,6 procent. De uitzending staat niet in de top 25 van de dag.

Ik ben heel erg benieuwd hoeveel geld deze actie heeft opgebracht. Kan nooit veel zijn.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!