4 juli: BBQ op het Binnenhof

Geen categoriejun 28 2013, 9:29
De Euro moet worden gered, ten koste van de Nederlandse democratie, doordat het budgetrecht van de Staten Generaal is uitgehold en tegenwoordig aan Europese ambtenaren toekomt. De overheidsinkomsten worden ge-optimaliseerd, ten koste van het Nederlandse midden- en kleinbedrijf, doordat de btw en accijns verhoogd is en er voor 6 miljard aan extra optimalisatie van de overheidsinkomsten aan zit te komen na het zomerreces.
De overheidsuitgaven worden gemaximaliseerd door subsidiëring van NPO, OS, CO2, ZBO’s, NGO’s, EU, EMU, ECB, JSF, ING, ABN en SNS ten koste van onze (klein-)kinderen, omdat die straks opdraaien voor de exploderende Staatsschuld die hier het gevolg van is. De Europese grootbanken worden gered, ten koste van Nederlandse belastingbetalers en depositohouders, doordat de ECB heimelijk de grootbanken van tevoren in seint als er een Zuid-Europese bank omvalt zoals in Cyprus het geval was, waardoor rekeninghouders en Nederlandse belastingbetalers de overgebleven schade kunnen betalen. De exporteurs naar Vak Zuid maken winst, ten koste van Nederlandse belastingbetalers en hun kroost, doordat twee-en-een-half maal de private winst als publieke geld aan Vak Zuid gegeven of gegarandeerd wordt door onze overheid en de ECB.
En de Staten Generaal gaat op 5 juli 2013 voor twee maanden met vakantie alsof er niets gebeurd is. Alsof de Bankenunie in aanbouw niet de grootst mogelijke diefstal ooit is. Zonder parlementaire controle of de mogelijkheid om bezwaar aan te tekenen tegen misbruik, waar dan ook. Alsof optimalisatie van de overheidsinkomsten zomaar ten koste mag gaan van ons, de mensen in Nederland, op ongestrafte wijze. Alsof het huidige niveau van de overheidsuitgaven (50%BBP) heilig is en die allemaal de toets van nut en noodzaak kunnen doorstaan. Alsof wij, de mensen, er niet meer toe doen, behalve als melkkoe voor verre oorden en naaste subsidievrindjes van politici in een belastingveehouderij.
Ooit was het zo, dat de Staten Generaal ons, het volk, vertegenwoordigden en de Koning als dienaar van ons, het volk, aanvaard zou kunnen worden zolang hij ons diende. Koning Willem Alexander verwees naar dat oorspronkelijke verhaal bij zijn inhuldigings speech bij de verenigde vergadering van de Staten Generaal op 30 april van dit jaar en zag zijn eigen rol op die wijze. Dat oorspronkelijke verhaal is het Plakkaat van Verlatinghe uit 1581, welke samen met de Unie van Utrecht, de eerste aanzet vormen voor een onafhankelijk Nederland als natiestaat. En toen verklaarden de leden van de Staten Generaal hun trouw aan de Koning.
Maar de leden der Staten Generaal vergaten daarbij nog iets te beloven, wat in die ceremonie ontbrak: De Leden van de Staten Generaal hadden toen ook hun trouw aan al die koninkrijkjes moeten afzweren die enkel zichzelf dienen, zodat zij waarlijk het Nederlandse volk, zonder last of ruggespraak, kunnen vertegenwoordigen en de koning trouw kunnen zijn. Dat is nu niet het geval. Te veel leden van de Staten Generaal hebben heimelijk hun trouw beloofd aan de zelfbenoemde en zelfverrijkende koninkrijkjes, zoals de NPO, OS, CO2, ZBO’s, NGO’s, EU, EMU, ECB, JSF, ING, ABN en SNS ten koste van ons, de Nederlandse mensen. Niemand kan twee heren dienen, ook de leden der Staten Generaal niet. En dat moet nu dus maar eens afgelopen zijn.
Op 4 Juli is het Independance Day in de Verenigde Staten van Amerika. Op die dag vieren de Amerikanen hun eigen Onafhankelijkheidsverklaring, die niet veel later leidde tot de Amerikaanse Grondwet, welke in haar opzet en inhoud is geïnspireerd door het Plakkaat van Verlatinghe. En het toeval wil nu dat de Nederlandse Staten Generaal op donderdag 4 juli 2013 een BBQ op het Binnenhof houdt, waar u allen voor bent uitgenodigd. Zo bent u in staat om van hen te eisen om zich onafhankelijk te verklaren van alle andere koninkrijkjes buiten de Nederlandse om. Tevens kunt u dan omstandig een referendum eisen over de het Nederlandse lidmaatschap van de EU en de Euro, opdat wij Nederlanders ons daar onafhankelijk van kunnen verklaren als we dat willen. Dat is voor ons, de Nederlandse mensen, van levensbelang en onze dure plicht naar ons kroost toe. Dat is ons recht, dat voortvloeit uit onze volkssoevereiniteit. Ik zal er in ieder geval zijn. U ook?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten