EU dupeert studenten vanwege Zwitsers referendum

Geen categoriefeb 27 2014, 12:00
Kinderachtige wraakzucht.
Dat wij van Brussel geen hoge pet ophadden, dat wist u. Maar we hielden de hoge dames en heren in de EU-hoofdstad nog wel voor volwassen mensen met enig incasseringsvermogen. Echter blijkt nu ook dat te hoog gegrepen nadat de organisatie uit wraakzucht Zwitserland kapittelt:

Zwitserse studenten kunnen dit jaar niet deelnemen aan het populaire Erasmus-uitwisselingsprogramma. Dat heeft de Europese Commissie gezegd, meldt persdienst Novum. Het besluit is een reactie op de inperking van de immigratie in Zwitserland. Kortgeleden kreeg deze inperking in een referendum de steun van de Zwitserse bevolking.

De inperking van de immigratie geldt niet alleen voor mensen van buiten de Europese Unie, maar ook voor Europeanen. Zo is het voor ingezetenen van Kroatië, de jongste EU-lidstaat, niet toegestaan om vrijelijk het land in en uit te reizen. Dat is in strijd met verdragen die tussen Bern en de EU zijn gesloten.

Nou, erg leuk hoor. Studenten worden dus de dupe van één of andere achterbakse zet van Brussel, allemaal omdat de trotse organisatie zich in z'n trots gekrenkt voelt. Erg kinderachtig en sneu allemaal weer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten