Sassen van Elsloo op 2 bij Artikel 50

Geen categoriefeb 26 2014, 21:00
Goede keus
DFT columnist en DDS Finance gastschrijver Alexander Sassen van Elsloo gaat naar Brussel. Hij staat op plek 2 van de EP-lijst van Artikel 50, de partij van Daniël van der Stoep. Artikel 50 is een rechts-klassiek-liberale club, die net als de PVV uit de EU wil stappen.
Goed nieuws natuurlijk, want hoe meer euro-realisten in het parlement straks, hoe beter. Het zou mooi zijn als er een echt euro-kritisch blok gevormd zou kunnen worden. Niet alleen PVV, FN, Vlaams Belang, FPÖ, de Zweedse Democraten, maar ook met UKIP, de Deense Volkspartij, de Ware Finnen en natuurlijk de Duitse AfD met Henkel en Lucke als lijsttrekkers.
Artikel 50 verwelkomt Sassen met open armen volgens het persbericht op de site:

“Met Sassen van Elsloo hebben we een geweldige kandidaat voor het Europees Parlement. Hij vecht als gerenommeerd eurocriticus al jaren tegen de Europese Unie. Als lijsttrekker kan ik mij geen betere nummer 2 voorstellen om de strijd tegen de Europese Unie voort te blijven zetten.”

Van der Stoep verwacht dat zijn partij bij de Verkiezingen voor het Europees Parlement minstens twee zetels krijgt. Vanaf deze plaats wensen wij van DDS beide heren veel succes!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten