Een nieuwe rechtse partij

Geen categoriejun 21 2014, 9:04
Even over die nieuwe rechtse partij Voor Nederland (VNL) die Louis Bontes en Joram van Klaveren hebben aangekondigd: ik moet zeggen dat ik het een erg interessant initiatief vind. Lees ook wat de heren vanochtend in De Telegraaf zeggen:

"We willen op lange termijn 45 miljard euro bezuinigen op allerlei regelingen, zoals in de zorg en de sociale zekerheid. En fors snijden in de ambtenarij. Daardoor worden superlage lasten mogelijk. Het Centraal Planbureau kijkt er nu naar, maar geeft al aan dat we er tot een miljoen extra banen mee kunnen creëren. Nederland als het Singapore aan de Noordzee, dat streven we na."

Nu zijn er natuurlijk altijd zure PVV-stemmers die iets hebben tegen de twee ex-PVV'ers, maar dat is zo onzinnig. Het is toch hartstikke mooi dat er een nieuwe partij opstaat die alles doet om de belastingen te verlagen? Dit is de eerste stap naar een serieuze partij. Zie ook de site van VNL.
Ik houd het initiatief in ieder geval in de gaten, want een partij met echte principes kan de Tweede Kamer wel gebruiken. De belastingen moeten omlaag en flink ook. Wie weet ga ik nog op ze stemmen ook bij de volgende Kamerverkiezingen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten