Beestachtige Nederturken slaan weer toe: Ebru Umar ondergespuugd en uitgescholden

Geen categoriejul 25 2016, 18:00
Onze meest vriendelijke inwoners hebben zich weer eens van hun... minst vriendelijke kant laten zien.
Ja hoor, het is weer eens raak. Ebru Umar was vandaag in de buurt bij haar oude huis in Amsterdam - die ze moest verlaten in verband met ernstige bedreiging van Erdogan-liefhebbende jongetjes die in Ebru Umar een soort grotesque landverraadster zien - omdat ze een item aan het opnemen was met actualiteitenrubriek EenVandaag. Maar Ebru werd daar ongewild de ster van de show, want de bende der lafhartige Nederturkjes stond de opiniemaakster daar al op te wachten.
De situatie ging als volgt..

"Op de beelden is te zien hoe Umar met een cameraploeg voor haar voormalige woning staat. Daar werd ingebroken toen ze vastzat in Turkije, waarna ze besloot te verhuizen. Voordat de verslaggever en Umar naar binnen gaan, worden ze bespuugd door twee jongens op een brommer. Daarop reageert de columniste: “Nu heb ik zin om te zeggen: ‘Kom hier maar, sukkel.’”"

En ja, daar zijn beelden van:
Het is echt ongehoord dat er in Nederland een soort paralelle maatschapij ontstaan is waarin dit soort dingen gewoon gebeuren. Een vrouw van Turkse afkomst die zegt zich geheel Nederlands te voelen wordt door andere jongens die eveneens in Nederland zijn geboren en getogen helemaal uitgescholden en vernederd door te worden bespuugd. En waarom? Omdat ze zich meer Nederlandse dan Turkse voelt, en dat ook onder woorden durft te brengen.
Heel erg triest allemaal. Ik hoop dat deze twee jongens spoedig een gesprekje zullen hebben op het politiebureau!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten