Feestvierende Nederturken zijn niet ‘slecht geïntegreerd,’ ze zijn helemaal niet geïntegreerd

Screen Shot 2016-07-17 at 14.50.01
Foto:

Kamerleden ergeren zich dood aan de praktijken van Nederturken die nu al een paar dagen feestvieren dat hun Grote Leider de militaire coup heeft overleefd.

Zoals De Telegraaf bericht:

Kamerleden ergeren zich groen en geel aan de reactie van Turkse Nederlanders op de mislukte staatsgreep. De feestvierders laten volgens de politici zien dat ze slecht geïntegreerd zijn.

„Deze mensen juichen dus in Nederland voor de schaduwkanten van Turkije en importeren het sektarisme van het Midden-Oosten dat wij in ons land kunnen missen als kiespijn”, zegt VVD-Kamerlid Ten Broeke.

Het probleem is natuurlijk niet, zoals De Telegraaf beweert, dat deze Nederturken slecht geïntegreerd zijn: ze zijn helemaal niet geïntegreerd. Deze mensen, die vaak geboren en getogen zijn in Nederland beschouwen zichzelf helemaal niet als “Nederlanders.” Als ze het over “ons land” hebben refereren ze aan Turkije, niet aan het kleine kikkerlandje waar ze sinds jaar en dag wonen.

Sterker nog, in veel gevallen hebben ze een absolute hekel aan Nederland en wonen ze er alleen maar omdat het er economisch gezien veel beter wonen is. Als dat niet zo was waren deze mensen linea recta naar Turkije geëmigreerd.

Het enige probleem is natuurlijk: wat met ze te doen? Deze mensen hebben de Nederlandse nationaliteit. De opties zijn daardoor nogal beperkt. Misschien dat we deze generatie al voor verloren moeten verklaren en ons moeten richten op de nieuwe generatie: de kinderen van deze mensen.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

90 reacties

  1.   

   Zoals Pim Fortuyn al jaren terug zei: ” De vijfde colonne is onder ons”.

   https://youtu.be/qvm6dYEZslw

 1.   

  Video: Sarah Wagenknecht Verklaart Waarom Burger Kotst Van EU

  https://youtu.be/595cAER34PA

 2.   

  http://www.mirror.co.uk/news/world-news/turkey-coup-disturbing-picture-shows-8437742#ICID=sharebar_twitter

  Pure ISIS praktijken in de “democratie” Turkije, en Timmerfrans is er opgetogen over dat die ‘democratie’ is gered.

 3.   

  Turken gebruiken Nederland als kolonie en wingewest. Integreren is verboden voor iedere moslim, zegt het oorlogshandboek quran. Pluk ze kaal, vreet ze leeg en als je voldoende hebt verzameld keer je terug naar je geliefde vader/moederland. Uiteraard met behoud van de Hollandse kinderbijslag, AOW en repratieringstoelage.

 4.   

  Belangrijk is om je af te vragen waarom uberhaupt meer dan 60 procent van de Turkse Nederlanders op de islamist Erdogan stemt, iemand die haaks staat op al onze vrijheden en democratie.

  Hoe kan dat?

  Er gaat iets fundamenteel fout als zo’n groot deel van een bepaalde bevolkingsgroep (moslims) onze normen en waarden niet onderschrijft of uitdraagt maar een islamist steunen die van Turkije een islamitische staat maakt.

 5.   

  Geen tekort aan domme naïviteit bij onze politieke leiders. Zij dachten dat een moslim die hier komt zal integreren. Waarom zou hij dat doen daarvoor is hij niet gekomen. De sociale voorzieningen zijn de echte reden. En waarom zou je integreren als je twee paspoorten hebt? Niet nodig, als de koek hier op is verkas je terug. Het zijn geen Nederlandse Turken maar gewone Turken die profiteren van de vrijheid van het Westen die zij tegelijkertijd bestrijden. Geldt trouwens voor andere moslims ook.

 6.   

  “Het enige probleem is natuurlijk: wat met ze te doen?”

  Begin er eens mee als volwaardige medeburgers te beschouwen, zou ik zeggen. Als dit soort wij-zij denken leidt onvermijdelijk tot ellende.

  Eigenlijk is dit het grootste probleem van deze tijd.

  1.   

   CP, ik ben het volkomen met u eens.
   Nu wordt je natuurlijk nooit medeburger als je elk jaar enige weken terug gaat naar het land van herkomst van je familie, als je daar ook een huis hebt, als je hun godsdienst en maatschappelijke moraal blijft zien als de enige kernwaarden die voor jou van toepassing zijn.

   Dan blijf je een vreemdeling in het land waar je woont.

   Medeburger zijn houdt dus in, dat je je aanpast aan de moraal van je nieuwe vaderland.

   Onze benadering moet er dan 1 gaan worden, die het medeburgerschap van de Nederturken gaat afdwingen.
   Dus geen multi culti meer, maar 1 cultuur, de Nederlandse.

   Dat is toch ook wat ú bedoelt, niet?
   Dan zijn we het weer roerend eens, samen.

   Al zullen nogal wat politici en beroeps-zeurders hun maatschappelijke zienswijze in deze zaak wel iets moeten bijstellen.

   1.   

    Nee, dat bedoel ik niet, Lanterfant, ik meen dat iedereen met een Nederlands paspoort die zich aan de wet houdt voluit Nederlander is. Dat er Nederlanders zijn van verschillend pluimage en komaf is iets wat al eeuwen het geval is, we leven ook al eeuwen in een multiculturele en pluriforme samenleving.

    1.   

     U gaat de goede kant op.”We leven ook al eeuwen in…” Maar in al die eeuwen golden er een par simpele regels. 1. je zorgt voor werk, want anders ga je dood aan de honger. 2. je spreekt de taal van het land, anders krijg je geen werk. en 3. Je neemt de gewoonten van het land over, dan heb je sneller te vreten.

     Een open samenleving is echt iets anders dan onze huidige “vertaling”daarvan.
     In al die eeuwen waren begrippen als multicultureel en pluriform ook net zo populair als speklapjes in Mekka. Aanpassen of doodgaan.
     Wat wereldwijd dan ook wel de norm is.

     Multicultureel en pluriform kwamen aan de orde toen onze verzorgingsstaat zwaar debiliserende trekjes begon te vertonen.

  2.   

   ceteris paribus. Dat “wij-zij” denken is typisch islamitisch. Dat wordt er in moskeeën vanaf geboorte ingestampt. Grootste probleem is de islam. Waarom zouden moslims (stammen) elkaar al 1400 jaar uitmoorden.

  3.   

   ceteris paribus. De oorspronkelijke Nederlander die ging emigreren bijvoorbeeld naar Australië moest afstand doen van zijn Nederlandse nationaliteit/paspoort.

 7.   

  Laten we wel wezen: de gemiddelde PVV-stemmer kun je toch ook niet als een geïntegreerde Nederlander beschouwen?

  Lees de barbaarse bijdragen van verwarde zielen als Vigo, Geah, Houtlijm en Seneca: dat zijn toch geen mensen die iets begrijpen van de Nederlandese cultuur en zijn kernwaarden?

  1.   

   Je ouwe pestkankermoer is verward paardepisnek, waarschijnlijk door toedoen van het kaalscheren in mei ’45.

   1.   

    Dat bedoel ik dus met verward.
    Arme kerel.

   2.   

    Ik begrijp dat ceteris uit een NSB-gezin komt, Vigo? Heel begrijpelijk, als je alle verwarde reacties van deze gespleten persoonlijkheid leest. Zo’n trauma moet je wel levenslang op anderen botvieren. Ik kijk uit naar een Nürnberger Tribunaal 2.0.

    1.   

     Als je toch bij mijn vriend Vigo in de leer gaat in zijn Touwslagerij, kan die jou meteen even uitleggen dat je gespleten persoonlijkheden ziet waar deze niet zijn. Hij heeft dat nl. beter door dan jij.

     1.   

      Hoe schattig: Beukman reageert weer eens op een post bestemd voor ceteris. En beweert daarbij dat laatstgenoemde helemaal geen gespleten persoonlijkheid heeft. Terwijl ze geacht worden elkaar niet te kennen. Lief van je dat je voor je holmaatje zo in de bres springt Neukemans

     2.   

      Bovendien ken je de regels niet, @Lijmpje. Het staat iedereen vrij om op iedereen te reageren. In dit geval is het bovendien wel heel erg logisch dat ik reageer op jou: je meent immers dat CP en ik dezelfden zijn.
      Welnu: Vigo kan jou op dit vlak bijpraten. Waarom vraag je niet even aan hem hoe het zit? Of blijf je liever in je waan?

     3.   

      “In dit geval is het bovendien wel heel erg logisch dat ik reageer op jou: je meent immers dat CP en ik dezelfden zijn.” Inderdaad, heel erg logisch. Sympathiek van je dat je het eindelijk toegeeft. Nu al die andere subpersoonlijkheden nog. Op weg naar genezing en eenheid in je hoofd, je kunt het Wim Simon Paribus!

     4.   

      Wat geef ik dan toe, @Lijmpje?

     5.   

      Houtlijm blijft liever in zijn waan, Beukman.

      Wel geestig overigens dat Floris, alias Cat, alias Catweazle, op het jouw bekende zieke stalkforum nu openlijk begint te twijfelen aan zijn object van stalking en ook zijn eerdere idee dat we grof worden betaald door onze Linksche overheid.

      http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=29&t=269&start=1080

     6.   

      Neukman en Paardepis doen wel heel erg veel moeite om Houtlijm er van te overtuigen dat ze toch echt twee heel verschillende mensen, persoonlijkheden, accounts, inloggers en reaguurders zijn. Alles wordt uit de kast gehaald om Houtlijmpje te overtuigen. Dat is natuurlijk zeer verdacht: waarom zoveel moeite, als het sop de kool niet waard is?

     7.   

      @CP
      Ha. Interessante pots, met name dan die van gisteren om 15.21. De Grondlijn Theorie. Hoog tijd dat een vlijtig liesje van Uitingvrij een Wikipedia-pagina aanmaakt, waarin de diverse theorieën op een rijtje worden gezet.

      Ik vind het mooi en goed dat Floris zo aan het twijfelen is. De waarheid doemt levensgroot voor hem op. Toch ziet ie haar nog niet, wellicht omdat ze al te banaal is.

     8.   

      Ik ben hier voor mijn lol, @Lijmpje, en jouw waanidee verschaft me plezier. Ergens vermoed ik dat je zelf ook wel weet hoe het zit, maar dat je het gewoon niet wil toegeven.

      Ik geef je mijn woord dat als je eindelijk wél toegeeft allang te beseffen dat CP en ik twee verschillende personen zijn, ik er verder niet meer over door zal zagen.
      Ik vermoed dat voor CP hetzelfde geldt.

     9.   

      Dit riekt naar een uitermate slappe en domme poging tot ‘omkoping’ : “Ik geef je mijn woord dat als je eindelijk wél toegeeft allang te beseffen dat CP en ik twee verschillende personen zijn, ik er verder niet meer over door zal zagen.”

      Hoe meer je probeert te overtuigen, hoe verdachter het wordt Beukman. Daar heb ik je al een paar keer op gewezen. Als ik door CP met Floris vereenzelvigt wordt, reageer ik er geen eens op: totaal oninteressant en je gelooft maar wat je wilt, het maakt me niets uit. Jullie doen teveel je best, snap dat nou eens.

     10.   

      Herstel: vereenzelvigD

     11.   

      Ik zie dat vriend Ceteris nog steeds over de schutting meekijkt op UV. Wat is het toch een nieuwsgierig kereltje!

      Het hele gedoe mbt Grondlijn/Wim Hutten is ontstaan toen ene Kie, de admin van een forum waar Ceteris onder de naam Cypres trolde, deze personalia op straat gooide na een pittige ruzie met Ceteris/Cypres.

      Cypres had zich dus met de naam Hutten ingeschreven. Tja, dan zijn er 2 mogelijkheden:

      1) Ceteris/Cypres = Wim Hutten

      2) Ceteris Cypres heeft de personalia van Wim Hutten gebruikt (gejat) toen hij zich bij GeenKiekeboe inschreef.

     12.   

      Je verwart ons, @Lijm. Dat was niet CP, maar ik (tenzij hij het ook eens heeft gedaan).
      Enfin, je blijft bij je mening? Dan zal je het weten ook.
      Enne… van spelfouten lig ik niet wakker hoor.

     13.   

      @ Houtlijm:

      Hoewel Ceteris vaak gebruik maakte van sokpoppen lijkt het me zeer onwaarschijnlijk dat Beukman ook een sokpop van hem is. Wat wel goed zou kunnen is dat het collega’s zijn. Mogelijk bij bureau Grondlijn dat door de overheid of een politieke partij wordt ingehuurd om fora in de gaten te houden en de discussies te ontregelen danwel in een door de opdrachtgever gewenste richting “bij te sturen”.

      Marieke zou ook heel goed bij Grondlijn kunnen werken. Je ziet en voelt dat die drie continu samenwerken op een manier die ik bij anderen niet zie. Dit ‘uiteraard’ onder het mom dat ze het hier zo leuk vinden.

     14.   

      Er is altijd een derde mogelijkheid, @Floris, en dat is de mogelijkheid die niemand ziet.

      Ik heb je reply op Uitingvrij met interesse gelezen. Een en ander is nogal ongerijmd aan de Hutten Theorie, met jouw prijzenswaardige drang naar waarheidsvinding heb je dat zelf ook wel door.
      Natuurlijk heb ik me zelf ook wel eens afgevraagd of CP Hutten was – uit nieuwsgierigheid, want verder doet het uiteraard volstrekt niet ter zake.
      Na een blik op Wims presentatie op sociale media kwam ik al heel gauw terecht op de derde mogelijkheid: hij is het niet, maar hoe dat dan zit met dat kiekeboegedoe, we weten het niet en we zullen het ook niet weten.
      En nogmaals: het maakt ook niet uit.

     15.   

      Oei, nu moet ik uitkijken: een directe bedreiging! Neukman schrijft: “Enfin, je blijft bij je mening? Dan zal je het weten ook.” Oh my God, dit gaat helemaal fout – ik sidder en beef, waar zijn de voorbedrukte aangiftes, wie helpt me, no panic, no panic!

     16.   

      Floris floort:
      “Wat wel goed zou kunnen is dat het collega’s zijn. Mogelijk bij bureau Grondlijn dat door de overheid of een politieke partij wordt ingehuurd om fora in de gaten te houden en de discussies te ontregelen danwel in een door de opdrachtgever gewenste richting “bij te sturen”.”

      Ah. Dus Grondlijn is dan een of ander webcare-bureautje, en wat er op hun eigen site staat is dus een dekmantel? Ik had je toch al uitgelegd hoe dat werkt, webcare, en met welk doel grote bedrijven en organisaties, ook politieke, webcare inzetten?
      Wie of wat zou er nou geld betalen om op een tamelijk marginaal forumpje als DDS goedbetaalde professionals in te zetten, die tot taak hebben om precies het omgekeerde te doen als wat webcare medewerkers worden geacht te doen?
      Om een voorbeeld te geven: zouden CP’s berichtjes over de EU op DDS leiden tot meer begrip voor de EU, of tot minder? Als Grondlijn was wat jij denkt, dan zou ik CP er onmiddellijk uitgooien!

      Neem ook even de lijst door van organisaties waarvoor Grondlijn werkt:
      http://www.grondlijn.nl/waar-we-werken.html

      Ook meent Floris:
      “Marieke zou ook heel goed bij Grondlijn kunnen werken. Je ziet en voelt dat die drie continu samenwerken op een manier die ik bij anderen niet zie.”

      Tja jongen, we zijn het meestal gewoon redelijk met elkaar eens. Kokerdenken doet dan de rest.

     17.   

      Beste Floris, ik las je merkwaardige verhaal over Geen Kiekeboe met stijgende verbazing. Ik heb een eeuw geleden inderdaad weleens op een forum met die naam bijdragen geplaatst maar herinner me niet iets wat jij hier opdist. In elk geval lijkt me uit de duim gezogen dat in dat verband ene Hutten zich zou hebben aangemeld. Dat lijkt me ook sterk omdat die man hier niets mee te maken heeft. Je hoorde een klok luiden maar weet verder nergens van.
      Dat verhaal over die Hutten is 15 jaar geleden ofzo in de wereld gebracht door een extreem-rechtse idioot die zich Graver noemde. Die man heette in real life Jan Landman en leeft volgens mij niet meer. Die man maakte er een gewoonte van op fora in de post-Fortuyn tijd (daar waren er toen wel 20 van) mensen te stalken en te bedreigen en prive-informatie rond te strooien. Een soort vigo, maar niet zo aandoenlijk dom, zal ik maar zeggen. Landman was een man met een politieke agenda en is ook meerdere malen voor dit soort zaken veroordeeld.
      http://www.hansmelchersfonds.com/?page=uitspraak&uit_id=776

      Dom volk zoals zijn rechts-extremistische vriendje Olaf Baas (King George voor intimi) zijn met dit verhaal eindeloos doorgegaan en maakten Hutten tot symbool van de linkse politieke correcte Gutmensch die ze op fora achter elke nickname menen te ontwaren. Je ziet ook hier hoe dat mechanisme werkt: Houtlijm weet zeker dat Beukman, Ceteris, Julius en Marieke dezelfde persoon zijn en velen hier geloven dit soort paranoia. Zowel geestig als treurig is dat de aluhoedjes er al een compleet organisatieadviesbureau bij hebben verzonnen die in hun paranoia door de Staat en de EU worden betaald om ‘staatsgevaarlijke’ blogs als DDS te bestoken met politiek correcte boodschappen. Die mensen werken, blijkens hun website, in de gezondheidszorg en weten nergens van.
      Dit soort debiele paranoia op het internet is overwegend onschuldig maar kunnen wel degelijk tot ongelukken leiden. Ongevaarlijk is het dus niet. Als je op blogs als deze per ongeluk privé-informatie onthult kun je een gestoorde figuur op de stoep aantreffen die je ‘ingewanden aan gort wil trappen’ dan wel ‘je aan je darmen wil opknopen’. Ik verzin dit niet, dit zijn teksten die op dit blog hier dagelijks worden neergepend.
      Dit is dus niet geestig en door degenen die het opschrijven ook niet geestig zijn bedoeld.

      Floris, je maakt je met dit soort gespeculeer medeplichtig aan dit soort praktijken. Discusseer lekker op inhoud en houd je verre van dit gedoe, al zou het aleen maar zijn, zoals Beukman terecht zegt, het voor de discussie volstrekt irrelevant is.

     18.   

      Tjonge @CP, dat is een berg informatie, gaan we er eindelijk uitkomen wat Hutten betreft?

      De naam Jan Landman ben ik wel vaker tegengekomen. Hij is gelukkig redelijk gearchiveerd door Google, inclusief foto’s. Hij is uit 1954. Of hij inmiddels is overleden, daarvan heb ik nog geen aanwijzingen gezien. King George ken ik van Uitingvrij.

      Als het klopt wat je zegt, hebben Vigo en Floris zich door King George als nuttige idioten laten gebruiken, om zijn idiote praatjes over de wereld te verspreiden.

      Mocht het Huttensprookje eindelijk sneuvelen, dan stort daarmee meteen een aanzienlijk deel van het kaartenhuis in dat de heren van Uitingvrij zo zorgvuldig hadden opgebouwd. Met name de Grondlijnhypothese zakt dan de grond in. Wordt vervolgd.

     19.   

      Ceteris Paribus schreef:

      “Beste Floris, ik las je merkwaardige verhaal over Geen Kiekeboe met stijgende verbazing. Ik heb een eeuw geleden inderdaad weleens op een forum met die naam bijdragen geplaatst maar herinner me niet iets wat jij hier opdist. In elk geval lijkt me uit de duim gezogen dat in dat verband ene Hutten zich zou hebben aangemeld. Dat lijkt me ook sterk omdat die man hier niets mee te maken heeft. Je hoorde een klok luiden maar weet verder nergens van.”
      —————————————————————
      Ik was inderdaad abuis. Zo zie je maar hoe weinig die kwestie me interesseert. Het correcte verhaal volgens de UV-deelnemer Big Deal is als volgt:

      “Op 5 januari 2016 verschijnt de grootste en meest bekende idioot uit de forumwereld op het forum Weerwoord, Wim Hutten uit den Haag van adviesburootje ‘Grondlijn’. Deze dwaas zit waarschijnlijk net aan zijn vijftienjarig jubileum. want hij verscheen al op de aloude ‘Graverdammer’ als eendje ‘Kwak’. Hier had hij het voortdurend aan de stok met de eigenaar van dit weblog, Gerrit Graver. Graver besteedde destijds veel aandacht aan de misleidende informatie die er verstrekt werd over het Balkandrama: het was wel duidelijk dat de VN de moslims de hand boven het hoofd hield, net zoals ze nu nog steeds doen. Niet lang daarna werd Gerrit aangegeven bij de GeDaPo: het weblog verdween en van Gerrit werd nooit iets meer vernomen. Eenzelfde lot trof Polinco nadat Wim verscheen als Cypres. Cypres vertoont zich op AltarOfDemocracy en is zo dom zijn personalia in te vullen alvorens flink ruzie te trappen met de forumleiding. Als wraak worden zijn personalia gepubliceerd, doch het forum verdwijnt eveneens, onderlinge ruzies maken er een einde aan. Cypres verschijnt vervolgens op ‘ThePhora’ en weet de labiele forumbaas (zelfbenoemd ‘advocaat’) met het identiteitscomplex ’Stan’ naar zijn hand te zetten. De forumleden verdwijnen en het forum bloedt dood. Zo trekt Wim Hutten – socioloog als we ‘Grondlijn’ mogen geloven – door forumland, met een spoor van failliete fora in zijn kielzog.

      Wim infiltreert zo in de politieke fora en komt ook terecht bij het dan erg in zwang zijnde Pim Fortuyn Forum. Een andere bekende uit de forumwereld, Cor Stoker, is daar medebeheerder en constateert daar tijdens de vele moeilijkheden met Wim dat deze daar wel bijzonder veel bijdragen weet te produceren. Cor vergelijkt op een zeker moment de tijden van plaatsing en komt tot de schokkende conclusie dat sommige bijdragen vrijwel gelijktijdig verschijnen. Zo lanceert hij zijn theorie dat ‘Cypres’ – dan wel een van de vele aliassen – niet uit een persoon bestaat, doch uit meerdere personen die kennelijk een politiek doel nastreven. Ook wordt er geopperd dat adviesbureau Grondlijn wel eens zou kunnen zijn ingehuurd teneinde de fora te destabiliseren en het politiek correcte evangelie te prediken, alsmede de complete ramp van de multikul te relativeren en onder Haagse mistflarden te doen bedekken.”

      De personalia van Wim Hutten zijn dus niet bekend gemaakt door Kie, maar door de forumleiding van het gewezen forum Altar of Democracy. Althans, volgens Big Deal.

      Die man loopt al minstens zo lang mee als jij, Ceteris, want ook hij kent de Graverdammer. Komt bij dat ik hem nooit op een leugen heb kunnen betrappen en jou wel.

     20.   

      De link naar bovenstaande post van Big Deal: http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=29&t=3117

     21.   

      @Floris
      Grappig verhaaltje, zeker met het hatseflats stukkie erbij dat je niet had meegeplakt. Helaas is het niet onderbouwd en uiterst speculatief. Ik ga er niet diep op in nu, dat moet CP maar doen – als ie zin heeft.
      Allereerst: datum moet niet zijn 5 jan 2016 maar 5 jan 2001?

      De passage die me het meest in het oog sprong is deze:

      “Cypres vertoont zich op AltarOfDemocracy en is zo dom zijn personalia in te vullen alvorens flink ruzie te trappen met de forumleiding.”

      Hoe waarschijnlijk is het dat een door de wol geverfde forumbezoeker per ongeluk zijn NAW-gegevens invult op een forum? Niet heel erg, schat ik in. We hebben als pover “bewijs” dus de bewering van één pissige beheerder van AltarOfDemocracy, niet uit de eerste hand maar uit de mond van BigDeal. De laatste mag dan betrouwbaar zijn, maar is die beheerder dat ook?

      Het is natuurlijk uiterst simpel om een tegentheorie te produceren die is gebaseerd op evenveel aannames: de betreffende beheerder kende Wim Hutten persoonlijk, had nog een appeltje met hem te schillen, en koppelde als geintje de virtuele figuur Cypres aan hem. Vervolgens is dat een eigen leven gaan leiden.
      Nee, dit hoeft niet waar te zijn hoor, maar het klinkt in ieder geval een stuk aannemelijker dan de theorie dat een drukbezette werknemer (of wat is ie precies) van een adviesbureau erin slaagt om naast zijn werk ook nog de godganse dag berichtjes in fora te ponsen.

      Dan dit:

      “en komt tot de schokkende conclusie dat sommige bijdragen vrijwel gelijktijdig verschijnen. ”

      De crux zit hem in het woordje “vrijwel”. Ook mij vielen de salvo’s van berichtjes op toen CP op DDS verscheen. Zoals een mixer door de slagroom trekt. Ik volgde zijn spoor wel eens, en mijn conclusie was dat de man behalve een razendsnelle tikker een zeer snelle en heldere denker is, waarvoor ik mijn petje afneem. Zijn bijdragen verschenen niet tegelijk maar vlak na elkaar, en vertoonden niet alleen in stijl grote overeenkomst, maar, veel belangrijker, in de mate waarin hij de automatische spellingchecker van zijn iPad onder controle had. De “correcties” waren regelmatig hilarisch. Jij, hij deed het allemaal in zijn eentje.

      De leukste passage uit BigDeals proza vond ik deze:

      “Ook wordt er geopperd dat adviesbureau Grondlijn wel eens zou kunnen zijn ingehuurd teneinde de fora te destabiliseren en het politiek correcte evangelie te prediken, alsmede de complete ramp van de multikul te relativeren en onder Haagse mistflarden te doen bedekken.”

      Het wil niet echt lukken he met die missie? Fora komen en gaan als paddestoelen, maar dat is nooit anders geweest. Ondertussen wordt de toon almaar minder politiek correct. Missie mislukt, maar CP weet van geen ophouden! Heeft Grondlijn wel al met hem gecommuniceerd dat hij zich onverwijld van het Front dient terug te trekken?
      We hebben hier ook al mogen lezen dat CP door de EU wordt betaald om de gebruikers van fora warme gevoelens te laten ontwikkelen voor de EU. Deze theorie is gebaseerd op de paranoïa van degenen die een advertentie voor een webcare-medewerker verwarden met die voor een onruststoker.

      Wordt ongetwijfeld vervolgd. Spoor die BigDeal maar eens op, misschien komen we dan verder. Ik geloof nog steeds geen fluit van het verhaal.

     22.   

      Is beantwoordt op UV (daar is een quote-functie en dat is wel handig bij zulke lange posts).

     23.   

      @Floris
      Gezien en gelezen.
      Sowieso wel beter ja, verder te gaan op UV. Goeie zet dus.
      Ik bewaar hem voor morgenavond.

     24.   

      Beste Floris,

      Je zult me wellicht niet geloven maar ik heb nog nooit gehoord van het forum Altar of Democracy, laat staan dat ik ooit op dat forum zou hebben gepost. De naam Cor Stoker heb ik wel eens opgevangen (naar ik weet een extreem-rechtse activist; staat me ook bij dat hij overleden is) maar ik herinner me niet ooit met de man op een forum een woord te hebben gewisseld.
      Dit soort gefantaseer is slechts een goede illustratie van de manier waarop dit soort verhalen wordt verzonnen en doorverteld. Met Big Deal wisselde ik ook nooit een woord maar ik vermoed dat ik dat lang geleden toen hij onder een andere nickname opereerde wel deed. De man had vele nicknames en een vaardige pen. Het was een totale nihilist die je nooit tot een inhoudelijk gedachtenwisseling kon verleiden maar hij schold zeer creatief en had (een schaars goed in jullie kringen) gevoel voor humor. Ik heb veel plezier met hem beleefd.
      Wat hij vertelt over Cyprus en Grontlijn en wat al niet is creatief bedacht maar het slaat verder helemaal nergens op. Het is uiteraard ook totaal irrelevant maar dat lijk jij niet te vinden.

      Ik herhaal mijn advies aan jou, Floris: dit gespeculeer over de privé-identiteit van mensen die op fora expliciet aangeven anoniem te willen blijven is zinloos, immoreel en ook niet zonder gevaar. Jij houdt je er al jaren mee bezig maar je houdt wel je eigen privé-identiteit angstvallig geheim. Dat is terecht maar als je zoveel energie steekt in het tegen de zin van betrokkenen achterhalen van NAW-gegevens is dat ook behoorlijk laf.

     25.   

      “Je zult me wellicht niet geloven maar ik heb nog nooit gehoord van het forum Altar of Democracy, laat staan dat ik ooit op dat forum zou hebben gepost.”
      —————————————————-
      Ik geloof jou inderdaad niet op je woord. Dat voorrecht heb je jaren geleden al verspeeld.

      BigDeal is volgens mij vrijwel zeker dezelfde als Fleetwood Macho met wie je inderdaad op UV-01 veel hebt gecommuniceerd zonder dat het inhoudelijk veel voorstelde. Ongetwijfeld hebben jullie dat elders onder weer andere nicknames ook gedaan.

 8.   

  Veel Turken zullen zich zowel Turks als Nederlands voelen. Ze zijn blij dat de coup niet is geslaagd en zullen het erg vinden dat er landgenoten zijn omgekomen. Nou en. Wat is er mis met een feestje?

 9.   

  En ook al woon je in een ander land, je zult je altijd ook Nederlander voelen, toch? Jij kunt er zelf over meepraten Michael. Of voel jij je geen Nederlander meer, nu je grotendeels in Turkije woont?

  1.   

   Touché!

  2.   

   Bullshit en lulkoek Marieke, gelul in de ruimte. Ik woon in een ander land en ben daar volkomen geintegreerd. Daar heb ik ook mijn best voor gedaan. De taal geleerd, de cultuur omarmd, zoveel mogelijk contacten gemaakt, op clubs gegaan, gemeenteraadsvergaderingen bijgewoond – ik hoor er helemaal bij, omdat dat mijn intentie was. Nederlander ben ik van oorsprong, maar beslist niet fanatiek meer. Ik vind Nederland in veel opzichten nogal onnozel, grof geaard, calvinistisch en vooral: veel te socialistisch en dogmatisch groen.

   De meeste Turken daarentegen blijven in de 1e plaats Turk, nationalistisch en patriottisch zoals bij de theater-putsch van Erdogan bewezen werd. Ze kijken neer op de ‘ongelovigen’ en onze cultuur. Veel Turken spreken ook na 30 jaar nog beroerd Nederlands. Ze zullen Nederland altijd al wingewest zien. Groot verschil in mentaliteit en intentie dus!

   1.   

    Heb je je Nederlandse paspoort ook ingeleverd?

    1.   

     Houtlijm is zeker even met iets anders bezig.

     1.   

      Ja, ik was bezig je holmaatje (een van de vele subjes in je hoofd) te beantwoorden, drol. En aan Wim Simon Ceteris besteed ik verder geen aandacht meer.

     2.   

      Lijm is momenteel verstrikt in de dubbele en driedubbele persoonlijkheden die hij meent waar te nemen.
      Ik heb hem aangeraden om te rade te gaan bij Vigo, maar ik denk dat hij liever in zijn waan blijft.

     3.   

      En wat zou Vigo moeten verhelderen Beukman, dat jullie niet èèn persoonlijkheid zijn, dat heb ik de vorige eeuw al toegegeven, maar dat jullie samen deel uitmaken van Grondlijn staat voor mij als een paal boven water.

      Of jullie zijn twee homo’s, dat kan ook, liefde maakt blind, toch?

      En dat paardepis Wim Hutten is, dat bewijs is al zo vaak geleverd, daar begin ik niet meer aan om dit alweer te doen, die lul is er zelf de oorzaak van dus die moet niet zeuren, doe ik ook niet wanneer hij mijn naam noemt, wat kan mij dit nu verrotten, de eerste de beste die aan mijn deur komt zeiken schop ik een rolstoel in en als ik de leeftijd heb bereikt dit niet meer te kunnen is er altijd wel iemand te vinden die het voor mij doet.

      Geld wat stom is maakt recht wat krom is, wel eens van gehoord oliebol?

     4.   

      Toch is de vraag eenvoudig te beantwoorden: heb je als goed geïntegreerde emigrant je Nederlandse paspoort ingeleverd?

     5.   

      “En dat paardepis Wim Hutten is, dat bewijs is al zo vaak geleverd”

      Je vriend CAS, alias Floris begint daar nu wel erg aan te twijfelen, beste Vigo. Wordt het geen tijd dat jij dat ook eens gaat doen?
      Wat wel vast staat dat jij Rob de Haan uit Rockanje bent. Die is, als enige, duidelijk in beeld en dat is maar goed ook.

     6.   

      @Vigo
      Die Grondlijntheorie van jou is sowieso nogal brak. Bekijk ook jij nog even de lijst voor wie deze wollige organisatie werkt:

      http://www.grondlijn.nl/waar-we-werken.html

      Welke van deze bedrijven betaalt er volgens jou een flink salaris om te gaan zitten stoken op een forumpje te weten DDS? En met welk doel? Waarom er meteen twee werknemers op zetten – of drie, zoals Floris schijnt te denken? Nogal een dure grap, en al helemaal als je bedenkt dat het totaal zinloos is.
      Maar wat Lijm betreft: ik ben best benieuwd of jij hem aan zijn verstand kan brengen dat CP en ik verschillende personen zijn. Als het jou ook niet lukt, geeft dat nog wat beter aan hoe ver hij heen is.

      Tja buddy, en wat jouw “beloftes” betreft: prima. Maar dan beloof ik jou ook wat.
      Ik heb hier op zolder een apparaat liggen, ik noem het even een klootbrander. Als jij het waagt om ooit uit te vissen waar ik woon en bij me aan te bellen, dan richt ik het ding op je zak. Wat gebeurt er dan? In een paar seconden tijd wordt die zak van jou helemaal broos en kreukelig. Even later worden je ballen zo gloeiend heet, dat ze er dwars doorheen branden. En daar liggen ze, op de drempel.
      Weet je wat, ik zet het ding alvast neer in de gang.
      Hebben we een deal?

     7.   

      Doe gelijk een schietgebedje voor je kaalgeschoren vrouwelijke familieleden, waaronder je ouwe teringmoer in mei ’45 Wim.

     8.   

      Ik heb inderdaad een vrouw met lang donker krulletjeshaar gescoord, @Vigo, een joodse wel te verstaan. En verdomd: het is er een die heel aardig kan boompje klimmen, ja serieus, ik heb genoeg met haar gekampeerd om dat te weten, dus je hebt het best aardig geraden, voor een Rotterdammer dan.

      Maar eh, beste jongen, de deal staat. En die gort vreet je zelf maar op.

     9.   

      Beukman wordt gevaarlijk en dreigt met direct fysiek geweld, gedetailleerd beschreven qua uitwerking en resultaat. Het zijn altijd bange mensen die dreigen: de blaffende honden die te laf zijn om te bijten, bang voor de represailles die groter zijn dan zijzelf.

      Beukje, beukje, wat laat je je in je kaart kijken. Denke je nu echt dat iemand ook maar geimponeerd zal zijn door dat machteloze gepiep van jou? Laat ik het zo zeggen: ik lust je in ieder geval rauw, met je hele belangwekkende ‘klootbrandertje’ erbij. Zullen we tijd en plaats afspreken?

     10.   

      @Lijm
      Jij vindt zeker dat Vigo het patent moet hebben op “beloftes”.
      En nee, ik ben totaal niet geïnteresseerd in een ontmoeting met wie dan ook van dit forumpje. Ik vind nl. dat je echt en virtueel niet met elkaar moet verwarren.
      Eén keer heb ik trouwens een uitzondering gemaakt, en ben ik inderdaad wat gaan drinken met een bezoeker van DDS.
      Maar sorry Lijmknul, hoewel het een geslaagde avond was, wil ik het bij die ene keer graag laten.
      Misschien wil CP bij je op de koffie?

     11.   

      Houtlijm zwijgt bedremmeld omdat hij snapt dat een eerlijk antwoord hem in verlegenheid zal brengen.

     12.   

      Ceteris: “Houtlijm zwijgt bedremmeld omdat hij snapt dat een eerlijk antwoord hem in verlegenheid zal brengen.”

      Nee achterlijke klootviool, ik liep even mijn avondwandeling in de prachtige natuur die mijn huis omringt. Genietend van 30 km uitzicht aan de ene kant van het bergje op welks top ik woon en daarna genietend van een oneindig uitzicht aan de andere kant, onderwijl de geur van talloze bloemen en pas gemaaid gras opsnuivend.

      Je bent altijd welkom hier CP, al is het alleen maar om je naar beneden te lazeren de berg af.

     13.   

      Maar, wat is het antwoord op mijn vraag, Houtlijm?

    2.   

     Je vraag is stupide en niet ter zake doende Ceteris. Ik heb geen dubbel paspoort en mijn Nederlandse paspoort kan ik niet inleveren want dan ben ik statenloos.

     Het uitgangspunt van deze draad was of ‘feestvierende nederturken slecht geintegreerd of helemaal niet geintegreerd zijn’. Ik heb voldoende gestipuleerd dat ik volkomen geintegreerd ben in mijn nieuwe thuisland en daarvoor mijn inspanningen heb geleverd. In tegenstelling tot de meeste nederturken die wel een dubbel paspoort hebben maar Turkije als hun enige echte thuisland beschouwen en Nederland slechts als een wingewest.

     1.   

      Deze aap werd geacht uit de mouw te komen, Houtslijm. Je ronkt over je geintegreerdheid in een ander land maar wenst je oude nationaliteit te handhaven.
      Waar haal je dan de brutaliteit vandaan Nederlanders met een Turkse achtergrond te verwijten mede geïdentificeerd te willen zijn met het land van herkomst?

      Gadver.

     2.   

      Er komt geen enkele aap uit de mouw: als geboren manipulant draai je gemakshalve alles weer om. Ik heb nooit een woord gezegd over dubbele paspoorten of het inleveren van een daarvan. Ik zeg dat de meeste nederturken niet willen, niet mogen en niet kunnen integreren. Het mag niet van hun doodscultus de islam, het mag niet van de koran en de imam en ze zijn te nationalistisch om het te willen. Dat is waar het in deze draad om gaat. En dat heeft niets te maken met een enkel of dubbel paspoort.

      Je bent echt gestoord vieze NSB’er

   2.   

    Precies Houtlijm. Een oom en tante van mij zijn in de vijftiger jaren naar Canada geëmigreerd en werden Canadees.

    Hard werken en ondertussen de taal leren. Waarschijnlijk hebben ze zich ook nog wel enigszins Nederlander gevoeld. Maar hun vier kinderen zijn echte Canadezen. Ze weten dat hun familie in Nederland woont, willen daar weleens rondkijken, maar that’s it. Ze voelen zich en zijn Canadees.

    1.   

     Hebben ze indertijd subiet hun Nederlandse paspoort ingeleverd, beste mevrouw Wachteres?

     1.   

      Ook dze vraag wordt, om voor de hand liggende redenen, niet beantwoord.

     2.   

      Ja, ze zij zeer snel Canadees geworden, Simon.

      Ik meende dat dit ongeveer een jaar duurde.

     3.   

      Hebben ze hun Nederlandse paspoort ook direct ingeleverd, mevrouw Wachteres?

     4.   

      ceteris paribus. Dat “wij-zij” denken is typisch islamitisch. Dat wordt er in moskeeën vanaf geboorte ingestampt. Grootste probleem is de islam. Waarom zouden moslims (stammen) elkaar al 1400 jaar uitmoorden.

     5.   

      @CP
      In Canada en nog meer landen kúnt u geen dubbele nationaliteit hebben! En u moet ook nog over een aardige som startkapitaal beschikken.
      Juist ja, vandaar die halleluja show waar wat overjarige hippies dat geld zelf opbrachten, want echt, de staat (andere belastingbetalers) gaat dat niet doen.
      Ook u verwart in al uw intellectueel gezwatel paspoort met nationaliteit.

  3.   

   Mis Marieke: Michaël is gewoon Nederlander gebleven en geen Turk geworden. Dus je verhaaltje gaat niet op! Bovendien zal hij de lokale mores gewoon respecteren!

   1.   

    Pardon @cms, Michaël is een FRIES! ;-)

    1.   

     Die zijn koppig als de pest.
     Nou ja, ik heb zelf ook redelijk wat Fries bloed.

     1.   

      Waarom verbaast me dat nu niet, @Beukie? :D

      God-zij-dank ben ik een volbloed Groningse.

     2.   

      Niet voor niets hing de Brabantse vlag (heraldisch) rechts, voor de kijker links (en dus de voornaamste plaats) in de Ridderzaal. De vlaggen zijn nu vervangen door wandtapijten met het provinciewapen, maar de rangorde is gebleven!

     3.   

      @Resje
      Groningers zijn stug. Das nog erger. :-)

     4.   

      Koppig en stug … hoe vind je dat? :D

    2.   

     Dús een Nederlander! Friesland is slechts een van de twaalf provincieën die het geheel van Nederland vormen!

 10.   

  Aan de auteur van dit artikel.
  Ook de kinderen van deze verloren 3e generatie krijgen van hun ouders voorgehouden dat Nederland slecht is.
  Dus die 4e generatie is ook verloren en, als we deze mensen nog zo lang in ons midden dulden: Ook de 8e generatie is hopeloos verloren voor ons land.
  Dat durf ik u nu al te garanderen, terwijl hun ouders nog verwekt moeten worden.

  De huidige Turken moeten een keuze maken.

  1.   

   Turken zijn gewoon net als onze Poolse gastarbeiders. Ze wonen en werken hier wel maar verder hebben ze overal schijt aan wat Nederlands is. Ceteris noemt de paspoort of geboortebewijs op als bewijs dat het om echte Nederlanders gaan maar dat is theoretisch bewijs op papier voor formulaire doeleinden vooral als je ook nog een tweede paspoort erbij nahoudt waar men ook nog gebruik van maakt. In de praktijk zijn ze veel trotser om Turk te zijn dan Nederlander zelfs als ze hier geboren en getogen zijn. Wat hebben deze “echte” Nederlanders dan met de gang en wandel met de Turkse politiek te maken? En waarom gaan volgens ceteris deze “echte” Nederlanders de straat op om te juichen dat de coup mislukt is en om daarna Rutte en onze vorstenhuis in de vuilnisbak te gooien om “hun” grote leider Erdogan te vereren met alle positiviteit? Echte Nederlandse Turken zitten gewoon op de bank naar het nieuws te kijken, een beetje zorgen gaan maken over hun familieleden aldaar en verder hoeven zij niet te bemoeien over een land dat 3500 kilometer hier vandaan ligt.

 11.   

  Beste Michael, zoals je kunt lezen is het i.p.v. discussie een ordinaire ruzie op jouw blog. Het drukt het niveau behoorlijk naar beneden. Misschien is er plek voor enkele lieden in de vriezer en niet alleen de vloekende.

 12.   

  Sluipenderwijs gaat de invloed van de islam in Nederland gestaag door.

  Nadat bij diverse supermarkten cassieres met hoofddoek gemeengoed zijn geworden, voert de Rabobank nu reclame met een jong gezin waarbij de vrouw een hoofddoek draagt.

  Met lede ogen zie ik dit allemaal aan en krijg ik een machteloos gevoel en het enige wat ik kan doen is de betreffende kassa’s vermijden en hopen dat de PVV zo groot wordt dat ze niet kunnen worden uitgesloten van regeringsdeelname.

 13.   

  http://www.telegraaf.nl/premium/reportage/26232354/__Vluchteling_op_vakantie_naar_thuisland__.html?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

  En dan krijgen we hier ook nog ladingen ‘vluchtelingen’ die in feite helemaal geen vluchtelingen zijn. Neem de Eritreeërs:

  Vluchteling op vakantie naar thuisland
  Gisteren, 18:08 Alexander Bakker/Telegraaf

  “Eritreeërs die in Nederland asiel aanvragen omdat ze zeggen te vluchten voor het regime in ’het Noord-Korea van Afrika’, gaan gewoon op vakantie in hun thuisland als ze hier eenmaal een vergunning hebben gekregen. Dat roept de vraag op waarom ze überhaupt moesten vluchten. Het ministerie van Veiligheid en Justitie gaat deze vakantievierders in de gaten houden en bekijkt of hun verblijfsvergunningen ingenomen kunnen worden.

  Wie uit Eritrea naar Nederland komt, krijgt vrijwel altijd een verblijfsvergunning”.

  Een voorbeeld uitd praktijk: Bekenden van ons hadden hun huurhuis gekocht. Spoedig na de aankoop kwamen naast hen Eritreeërs te wonen.

  Pa ging terug naar land van herkomst om daar met geld van hier een zaakje te beginnen!!!

  Moeder, dochters en zoon bleven in NL. Midden in de nacht liepen moeder en dochters gillend door de tuin, want ze werden afgetuigd door zoonlief, die de honneurs van Pa had overgenomen.

  De politie gaf ‘geen sjoege’ als zij een klacht indienden wegens luidruchtige gewelddadigheid midden in de nacht bij hun buren..

  Zielige vluchtelingen? Nou nee … Eerder profiteurs. Maar dat weten we toch al heel lang? Als ze hier in januari komen, gaan ze in augustus op vakantie naar het land waaruit ze ‘gevlucht’ zijn.

  Zou de regering dat niet weten?

 14.   

  Wachteres “…..Zielige vluchtelingen? Nou nee … Eerder profiteurs. Maar dat weten we toch al heel lang? Als ze hier in januari komen, gaan ze in augustus op vakantie naar het land waaruit ze ‘gevlucht’ zijn. Zou de regering dat niet weten?”

  Natuurlijk Wachteres is dat al jaren bij hun bekend, maar dat openlijk toegeven zou de asielindustrie c.q

 15.   

  Wachteres “…..Zielige vluchtelingen? Nou nee … Eerder profiteurs. Maar dat weten we toch al heel lang? Als ze hier in januari komen, gaan ze in augustus op vakantie naar het land waaruit ze ‘gevlucht’ zijn. Zou de regering dat niet weten?”

  Natuurlijk Wachteres is dat al jaren bij hun bekend, maar dat openlijk toegeven zou de asielindustrie c.q. het draagvlak schaden. Daarom probeert men het zoveel mogelijk onder de pet te houden en mogen wij, het oorspronkelijke volk, de lasten ervan ondervinden.

 16.   

  Het gelijk van Wilders is met het gedrag van vele Turken in ons land ….nu wel bewezen…en zij…die dat nu nog durven te ontkennen……zijn al in een vergevorderd stadium …..aan de islam …..aanhangende masssa …verbonden.

 17.   

  Geen integratie maar acceptatie. Dit zijn volwaardige Nederlanders.

  1.   

   Precies CP; met alle geweld dat erbij hoort. Want daar hebben we de rechter voor.

   Dat die voor honderden mensen te laat komt, is van ondergeschikt belang.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!