Red Bull heeft grote plannen met Max: Wil dat Verstappen volgend jaar wereldkampioen wordt

Geen categoriesep 09 2016, 10:00
Red Bull Racing is van plan om volgend jaar mee te dingen naar de koppositie in het algemeen klassement in de Formule 1. Daarbij zet het team vol in op Max Verstappen.
Topadviseur Helmut Marko is er zeker van: met Max Verstappen heeft Red Bull Racing een potentiële wereldkampioen in handen:

"Max is van een ander kaliber. Hij heeft alle eigenschappen van een toekomstige wereldkampioen. Hij doet alles wat nodig is om dat voor elkaar te krijgen. Het verbaast sommigen dat inhalen en verdedigen daar ook bij hoort."

Mooie woorden, maar dat is niet alles. Marko zegt namelijk ook dat de bolide van Red Bull zich volgend jaar eindelijk weer kan meten met de Mercedessen:

"We denken dat we er volgend jaar klaar voor zijn."

Kortom, Red Bull zet volgend jaar met Max vol in op de wereldtitel.
Het bewijst maar weer eens dat Max ondanks zijn jeugdige leeftijd door zijn team nu al op handen wordt gedragen. Red Bull heeft Daniel Ricciardo immers ook, de Australische coureur die óók geweldig is. Blijkbaar vindt Marko Max toch nog een beetje beter... en getalenteerder.
Krijgt Max ons volgend jaar allemaal op de banken? Ik weet wel dat het in ieder geval niet aan hem zal liggen. Geef hem een auto die kan concurreren met Mercedes en hij kan iedereen verslaan, Lewis Hamilton incluis.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten