Boem! Geert Wilders pakt RTL Nieuws keihard aan: "Bye, bye RTL. Twee grote debatten dus nog"

Geen categoriefeb 19 2017, 15:00
Geert Wilders is er absoluut niet over te spreken dat RTL Nieuws op bijzonder laaghartige wijze een interview publiceerde met zijn broer Paul. Hij laat nu weten dat hij niet mee zal doen aan het grote lijsttrekkersdebat van RTL. Een gepaste straf.
Zoals wij eerder al berichtten is Paul het bepaald niet eens met de opvattingen van broer Geert. Het linkse mediakartel heeft dat al vaker geprobeerd uit te buiten in verkiezingstijd. Dit keer ging RTL Nieuws ermee aan de haal. De linkse anti-PVV zender interviewde Paul en zette dat interview vandaag online. Dieptriest natuurlijk: in de politiek hoor je de politiek en het persoonlijke van elkaar te scheiden. Links hamert daar elke keer op, maar blijkbaar gelden er heel andere regels als het de PVV betreft. Dan mag alles opeens. Zolang de PVV er maar onder lijdt.
Een grof schandaal natuurlijk. Het is dan ook geen wonder dat Wilders eerder vandaag keihard uithaalde naar RTL, dat blijkbaar ernstig verlegen zit om kijkcijfers (en clicks op de website):
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/833269905441091584
"Laaghartig tuig." Dat is het inderdaad. Geen woord te veel gezegd. Het is simpelweg ongekend en vooral ook onacceptabel. Je betrekt de familieleden van politici nooit bij het politieke debat.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/833302748212887552
In de tussenliggende uren heeft Wilders blijkbaar nog wat meer nagedacht over het wangedrag van RTL. Zijn conclusie? Als RTL hem op zo'n wanstaltige manier behandelt wil hij helemaal niets meer te maken hebben met de zender. En dus laat hij nu weten op Twitter dat hij niet mee zal doen met het grote RTL-lijsttrekkersdebat:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/833309680780898305
De linkse media zullen ongetwijfeld weer roepen dat het zo allemaal niet kan en dat Wilders dit soort wangedrag maar heeft te slikken, maar hij heeft natuurlijk gewoon gelijk. RTL Nieuws moet maar eens beseffen dat dit soort praktijken absoluut niet acceptabel zijn. Linkse politici overkomt dit soort dingen nou nooit. Het is altijd Wilders, steeds weer, die eraan moet geloven.
Dat moet maar eens afgelopen zijn. Het linkse mediakartel moet ophouden met deze waanzin. Als ze dat niet uit zichzelf doen dan moeten we dat maar afdwingen door ze te bestraffen -- en ja, dat is nu precies wat Wilders doet.
Voor iemand roept dat dit geen effect zal hebben: natuurlijk wel. Als Wilders er niet bij is zullen de kijkcijfers van het debat op RTL Nieuws veel minder indrukwekkend zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten