Wilders blijft hypocriete huilebalk Pechtold aanpakken op Twitter: "Hou op met klagen dramaqueen!"

Geen categoriefeb 06 2017, 18:00
Geert Wilders is totaal niet onder de indruk van het gejank van Alexander Pechtold. En terecht. Wat is de D66-leider toch een vreselijke hypocriet.
Eerder vandaag barstte het verbale (Twitter-) geweld los tussen Geert Wilders en Alexander Pechtold. De PVV-leider had namelijk een gephotoshopte afbeelding getweet waarin Pechtold omringd werd door het Westen hatende moslimextremisten. Het was iedereen met ook maar een beetje gezond verstand duidelijk dat het om een photoshop-product ging, maar Pechtold maakte tóch bezwaar. Het zou namelijk 'nepnieuws' zijn.
Ja, die term gebruikt links inderdaad iedere keer als iemand of iets die/dat rechts is iets doet wat hen niet bevalt. Wij van rechts hoeven maar iets te doen of we produceren zogenaamd 'nepnieuws.' Dit terwijl zij natuurlijk het ene nepverhaal na het andere publiceren over Donald Trump. Dát mag dan weer wel.
Na het gezeur van Pechtold ("ik ben niet van suiker, maar bij deze actie trek ik een streep") sloeg Wilders keihard terug:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/828599435823288322
Zo is het maar net. Het feit is dat de anti-Trump demonstranten die vorige week woensdag het Malieveld bezetten stuk voor stuk enorme mafklappers waren. De fascisten van ANTIFA waren er, de internationale socialisten, revolutionaire communisten, en natuurlijk Hamas. En wie was er ook bij? Juist, ons kereltje Peggold: de man die nu roept dat het vre-se-lijk is dat dat Wilders een duidelijk gephotoshopte afbeelding tweette om een punt te maken.
Hier is een idee voor Alex: als hij niet blij is met dit soort aandacht moet hij zich vanaf nu niet meer associeren met dit soort onfrisse figuren. Hij stond daar samen met een stel fascisten en moslimextremisten te demonstreren tegen de democratisch gekozen president van onze machtigste bondgenoot. Dacht hij nou echt dat wij van (democratisch!) rechts daar niets van zouden vinden?
Oh, en dan nog iets. Pechtold is al jaren bezig om kiezers tegen Wilders op te zetten. Als iemand mensen ophitst tegen een ander dan is het juist hij.
Bespaar ons de krokodillentranen, Alexander. Niemand heeft ook maar een béétje medelijden met je. What comes around, goes around.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten