Hysterische linkse VPRO-presentator liegt over uitspraken Thierry Baudet, weigert woorden terug te nemen

Schermafbeelding 2017-03-17 om 16.10.48
Foto: Screenshot Pauw en Jinek

De haatcampagne tegen Thierry Baudet neemt groteske vormen aan: linkse roeptoeters leggen de FvD-voorman uitspraken in de mond die hij nooit heeft gedaan.

Sinds Thierry Baudet samen met Theo Hiddema twee Kamerzetels wist binnen te slepen voor Forum voor Democratie, is links Nederland volledig over haar toeren. Baudet wordt uitgemaakt door alles wat slecht is: nazi, fascist, racist, seksist, verkrachter… Werkelijk niets is meer heilig, zolang de FvD-voorman door het slijk kan worden gehaald. Niet alleen GroenLinks-aanhangsters en marginale blogjes maken zich druk over Thierry Baudet, ook VPRO-presentator Michael Schaap mengde zich vandaag in de hetze.

Schaap, die voor de VPRO het programma “de Hokjesman” maakte, doet dat op de meest smerige manier. Hij legt Baudet namelijk dingen in de mond die hij nooit heeft gezegd:

Volgens Michael Schaap zou Thierry Baudet over columniste Asha ten Broeke hebben gezegd dat hij “zijn hond er nog niet op zou zetten”. Een grove uitspraak voor een Kamerlid, ware het niet dat Baudet dit helemaal nooit heeft gezegd. Iemand op Twitter heeft inderdaad deze belediging richting Ten Broeke geuit, maar daar heeft Thierry Baudet helemaal niets mee te maken.

Geconfronteerd met het feit dat hij glashard aan het liegen was, blijft Michael Schaap volharden in zijn irrationele haat:

Wat een belachelijke reactie. Je kunt politieke meningsverschillen hebben, maar het is wat anders om keihard te liegen. En als je je dan vergist, wees dan zo eerlijk om het gewoon toe te geven en je woorden terug te nemen. Het is te kinderachtig voor woorden om vol te houden terwijl je duidelijk fout zit.

De tweets van VPRO-man Michael Schaap staan natuurlijk niet op zichzelf, maar maken deel uit van een bizarre hetze tegen Forum voor Democratie. Gelukkig laat Thierry Baudet zich niet van de wijs brengen door de hysterische haatcampagne, maar gaat hij gemotiveerd aan de slag met zijn werk in de Tweede Kamer. Jammer, linkse haters, jullie zullen Baudet er niet onder krijgen!

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

35 reacties

  1.   

   Hij heeft het niet gezegd maar ik wel dan ,wat een lelijk kind mijn hond wil er inderdaad niet op …

 1.   

  Je zou bijna zeggen een aanklacht wegens laster.

 2.   

  De kogel komt van links.

 3.   

  De Regressive Left en hun (deels met belastinggeld gefinancierde) media zullen hun haatcampagne pas stoppen wanneer Thierry net als Fortuyn dood op het beton ligt.

  En de Kaaskop zal even stoppen, zijn groezelige schoudertje optrekken, een glaasje doen, een plasje doen en zich weer aansluiten bij de eindeloze geestdodende robotten die braaf meemarcheren op de Policor mars.
  Wat een verachtelijk, apathisch en lafhartig Wezen is de Kaaskop. Al virtue Signalling braaf de kliffen af.
  Net zo gecastreerd als de Zweed.

 4.   

  Linkse haat is de ergste in zijn soort. Lager niveau kunt je niet bereiken en toch wordt bewezen dat het kan. Laat deze VPRO mannetje met bewijzen komen of klaag hem aan. Misschien gaat ie anders piepen.

 5.   

  De naam Asha ten Broeke hoor ik regelmatig vallen, maar ik had haar nog nooit op een foto gezien.
  Ik ben me werkelijk kapot geschrokken.

  1.   

   Is dat een foto???? Ik dacht een penseeltekening van iemand met rare fantasieën.

 6.   

  Als het een hetze is tegen de persoon Baudet, dan wordt die op z’n minst aangewakkerd door Baudet zelf. Het is een understatement om te zeggen dat ijdelheid hem vreemd is.

  Veel interessanter is het om te weten waar Baudet en zijn partij Forum voor Democratie voor staan. Baudet trekt daar mistgordijnen over op door te beweren dat FvD een middenpartij is. Dat is aantoonbare onzin. Niet voor niets is FvD populair op DDS en wordt deze partij daar telkens weer afgezet tegen linkse partijen of centrumpartij D66. FvD is geen middenpartij, maar een rechtse partij die aanleunt tegen rechts-extremistische denkbeelden.

  Dus de hoofdzaak is niet of Baudet als persoon een seksist of zelfingenomen arrogante kwast is, maar of hij in zijn politiek een rechts-nationalist, rechts-extremist of racist is. Zoals het geval Schaap leert gaat het juist niet om de persoon Baudet, maar om de politiek die hij voorstaat.

  In een commentaar pleit ik ervoor om niet de persoon, maar de politiek van Baudet centraal te zetten in de beoordeling:
  https://georgeknightlang.wordpress.com/2017/03/25/aandacht-voor-de-persoon-baudet-leidt-af-van-zijn-rechts-extremistische-denkbeelden/

  1.   

   Zit je weer reclame te maken voor je eigen site, spammer.

  2.   

   @George
   Interessant. Jij (in je commentaar, met dank aan Floris die me er op wees) en Von der Dunk schetsen in hun portret van Baudet een beeld van een idealistisch warhoofd, die weldra ten onder zal gaan aan zijn vele tegenstrijdige opvattingen en beweringen.
   Voor zijn carriere lijkt het me zinvol als hij eerst eens rustig nadenkt voor hij iets zegt, misschien wordt het dan nog wat met hem. Hij zal gaan merken dat politiek bedrijven spitsroeden lopen is. We zullen zien of zijn voeten daartegen bestand zijn.

   1.   

    Jij mag Baudets veters nog niet eens strikken, onbekwaam warhoofd.

    1.   

     @Floris
     Je schijnt hem nogal goed te kennen, beste man.
     Ik proef in je uitingen over Thierry de Slingeraar vaak een aan verering grenzende bewondering. Zou je met het uiten van dergelijke gevoelens niet beter kunnen wachten tot hij iets gepreseerd heeft?

     1.   

      Dat proef je weer eens verkeerd, Beuktrol. Maar dat de man vele malen meer in z’n mars heeft dan jij staat als een paal boven water.

     2.   

      Weer zo’n op niets gebaseerde bewering van @Floris.
      Ten eerste weet jij helemaal niet wat ik in mijn mars heb. Ten tweede gaat het er niet om wat iemand in zijn mars heeft, maar wat hij daar uiteindelijk van verwezenlijkt.

      Ik sta gematigd positief tegenover Baudet (wat niet betekent dat ik het met alles wat ie beweert eens ben), hoop dat er eindelijk een fatsoenlijk alternatief voor de PVV is geboren, en zal niet gaan lopen zeiken over zijn vermeende racisme en seksisme.
      Maar hij moet het nog wel gaan waarmaken allemaal, en vind het dus nog wat te vroeg om hem nu al de hemel in te prijzen.

      Je hebt het misschien zelf niet door, maar in je toon over Baudet is voortdurend een kritiekloze bewondering waarneembaar.

  3.   

   @knight
   alles toch beter dan stom links zoals nationaal socialisme, staats socialisme (communisme) euro communisme, sociaal democratie, vietcong, pol pot cs (wordt bijzonder gewaardeerd door GL met name ene Rosenmöller, naast de grote liefde voor pedofilie van verschillende hotemetoten van GL) en de policor samenleving dat een verschijnsel is van een door en door verrotte socialistische samenleving.

 7.   

  Ik merk dat hier mensen zijn die veel commentaar hebben op de FVD maar blijkbaar het partijprogramma niet hebben gelezen, dat maakt jullie commentaar dolkomisch om te lezen. Wat tevens zo dolkomisch is en wel te begrijpen is dat de linksmens zo fel gekeerd is tegen FVD, de heren Baudet en Fennema zijn scherp van de tong.
  Tevens hebben zij over diversen politieke onderwerpen goed nagedacht en kunnen zij stevig van repliek geven die hout zaagt, niet zoals de PVV met niet haalbare punten. Dat het FVD een rechtse partij is behoeft dan ook geen geheim maar het is wel een bijzondere partij die een uitermate beschaafd weerwoord heeft tegen de linkse elite en dat maakt ze bang. Dat de MSM zo ongekend fel is omdat de FVD een klip en klare boodschap heeft voor de NPO en aanverwante (te lezen op de website van FVD) en de kans dat deze bewaarheid word is dan ook bijzonder groot als de FVD meer macht krijgt, en dat is gezien het partijprogramma, de partijleden, scherpzinnige analyse en de goed onderbouwde standpunten van Baudet en Fennema niet geheel ondenkbaar, vandaar de totale paniek bij links.

  1.   

   Hiddema.

 8.   

  Baudet zal nog wel meer dingen over zich heen krijgen. Ondanks dat er steeds meer mensen – die het kunnen weten omdat ze er deels bij betrokken waren – zeggen, dat Wilders helemaal niet weggelopen is in 2012 blijft dit hem ook achtervolgen. Hiddema zal zijn portie ook nog wel krijgen.

 9.   

  Ik zag zojuist de foto van dat vrouwmens; elke zin om te reageren ontbrak mij plots.

 10.   

  Het is ook een nogal zielig persoontje die Asha. Waarom wil dat kind toch zo graag in de belangstelling vraag ik me af.
  Laat dat kind lekker gaan sporten in de sportschool. Iedere dag minstens een uur volledig in het zweet laten werken. Goed voor lijf en hersens.

 11.   

  Churchill zei het al ooit: “de nieuwe fascisten zijn de anti fascisten.”
  Aan die woorden worden wij de laatste tijden herinnerd en zijn profetie blijkt uit te komen.

 12.   

  Ach,wat verwacht je van een schaap,blablablaten en schijten.

 13.   

  De enige extreme hier in Nederland zijn de linkse agressor’s die het land kapot maken en keiharde acties ondernemen tegen mensen die een gezond Nederland willen.

 14.   

  De VPRO is toch ook de weg kwijt.
  Himmlers hersens heten Heydrich is best een aardige serie.
  Maar altijd met een verwijzen naar de PVV.
  16 maart 2017 op de Erasmusbrug naar het Willemsplein, het leekt verdomd of er weer een vreemde macht Rotterdam dat bezet.
  Zelfs de lijers van de bruinhuiden van de PvdA, marcheerde mee.
  Als het over het fascisme gaat, gaat het over westerlingen in het westen die weigeren te capituleren.
  Een beetje NSB ideeën, wat op zich niet zo vreemd is.
  Zie Arend de Vries, oprichter van de VARA en medestander van de toenmalige bezetters!

 15.   

  Baudet is een narcistische nepintelectueel die voortdurend bewust weerstand oproept. Met serieuze politiek hebben de fratsen van deze dandy niets te maken.
  DDS heeft om redenen die ik niet begrijp deze zwetsmeijer op het schild gehesen in de kennelijke hoop dat deze fluim een reïncarnatie van Sint Pim zal blijken te zijn en eindelijk een totale zege voor het rechtspopulisme zal veroorzaken. Die kans is nihil, de knaap mist het intellect, de moraal en de discipline voor een politieke rol van meer betekenis dan clown in de coulissen van de Tweede Kamer.

  Besteed geen aandacht meer aan deze deze middelmatige figuur. Hij speelt aardig piano, hij kan aardig schrijven, hij kan aardig speechen in de Kamer en hij draagt goede pakken maar de verstandige burger ziet dat het allemaal aardig gespeeld is maar ideologisch en moreel van een angstaanjagende leegte.

  1.   

   Wim heeft wel een hele hoge pet op van de ‘verstandige burger’. Hij bedoelt waarschijnlijk die dociele schapen zonder eigen mening die zich door de staatspropaganda-media zonder dralen de gewenste kant op laten sturen.

   1.   

    Zo is het, IJscoman, die verstandige burger leest boeken en kwaliteitskranten en heeft de ziekelijke neiging de publieke omroep betrouwbaarder te achten dan Geen Stijl en SBS6 en is om die reden volledig onbereikbaar geworden voor de frisbruine boodschap van Thierry, Geert en Jan Roos die nog in verbinding staan met Das Volk en Neerlands Bloed dat ons steeds minder vaak zonder smetten vrij door d’aadren stroomt.

    Niet meer te redden die mensen die maar niet willen begrijpen dat ons land reddeloos, ons volk redeloos en onze regering redeloos is en stug blijven stemmen op politiek correcte bestuurders mitsgaders weerzinwekkende Gutmenschen die zich eerder door moraal en beschaving laten leiden dat door het besef dat ons Avondland wordt bedreigd door barbaarse horden van moordzuchtige muzelmannen die ons volk en ras te gronde willen richten.

    Ik snap je verbittering, IJscoman, dit komt nooit meer goed.

  2.   

   Uw, overigens onnodig denigrerende, karakterschets doet me eerder aan “Jessiah” Klaver denken. Verander Baudet in Klaver, dandy in kunstmatig gecreëerde Obamacopie, DDS in de (extreem-)linkse deugdramzeur MSM, Sint Pim (moge hij rusten in vrede) in betweter Paul Rosenmöller, rechtspopulisme in linkspopulisme et voilà! Ik weet alleen niet of hij de piano- en schijfskills van Thierry enigzins benaderd. Maar verder, feest der herkenning!

   1.   

    Benaderd had je dan weer beter met een t kunnen schrijven.
    Voor het overige mijn complimenten voor de leuke bijdrage,

    1.   

     Dank je Hendriekus. Je hebt natuurlijk gelijk wat die t betreft, maar dan je laatste zin wel afsluiten met een . hè! ;-)

 16.   

  Het is een zeer goed teken dat vals linksch zich zoooo vreselijk druk maakt over de FvD.

  1.   

   Drukmaken lijkt me niet de kwestie, Baudet amuseert slechts.

 17.   

  Vanuit een verhelderend lichtend kanaal, kan ik u allen,
  garanderen dat al enige tijd, meerdere mensen achter de schermen
  opereren.
  Ik kan u vertellen dat een valse hond zichzelf de strot zal afbijten,
  mocht het enig hoop en troost bieden.
  Petra Hermans

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!