Hoe Macron Le Pen hoopt te verslaan: met een beetje (of heel veel) hulp van George Soros

Geen categorieapr 24 2017, 15:00
Miljardair George Soros is achter de schermen al maanden bezig om Marine Le Pen te ondermijnen. Hij doet dat door samen te werken met zoekgigant Google.
Het zal niemand mogen verbazen, maar helaas komt dit voor veel mensen ongetwijfeld toch als nieuws: George Soros, de extreemlinkse miljardair die zijn rijkdom eerst en vooral gebruikt om overal ter wereld linkse regeringen tot stand te laten komen, is nauwgezet betrokken bij de verkiezingen in Frankrijk. Zo werd in februari van dit jaar al bekend dat hij via Google en andere organisaties er alles aan doet om de online nieuwsvoorziening in Frankrijk te beïnvloeden.
De eerste stap was, hoe kan het ook anders, een forse investering van Soros' fonds. Soros Fund Management LLC blijkt flink geïnvesteerd te hebben in Alphabet, de parent company (het moederbedrijf) van Google. Vervolgens liet Google News Lab weten dat het een project zou beginnen genaamd CrossCheck. Het doel? Pro-Le Pen nieuws te censureren. Nou ja, dat heet officieel "controleren" maar we weten natuurlijk allemaal waar dat feitelijk op neerkomt.
Vervolgens werd de hard-linkse politieke activist en Trump-hater David Brock gevraagd om het project te begeleiden. Brock is de man achter het extreemlinkse Media Matters. En raad eens wie Media Matters financiert? Jawel, daar is hij weer, George Soros.
Het mag dan ook geen verrassing heten dat Macrons 'partij' (of beweging) 'En Marche!' heet, wat Frans is voor... Move On. En laat dat nou net de naam zijn van een Amerikaanse organisatie van... jawel, Soros.
Oh ja, en dan zijn we nog vergeten te vermelden dat Macron-financier Henry Hermand -- die kortgeleden overleed -- een buitengewoon goede band had met Soros. Dat is dan ook waarom de Franse anti-EU politicus Francois Asselineau eerder liet weten dat Macron feitelijk niets meer of minder is dan een marionet van Soros.
Opeens wordt het duidelijk hoe de politieke nobody Macron er in geslaagd is om 'vanuit het niets' een politieke partij op te zetten en in de peilingen een behoorlijke voorsprong op te bouwen ten opzichte van Le Pen. De man is gewoon een product van het internationale rijkje van Soros. Tja, zo kan iedereen verkiezingen winnen. Zelfs, ja zelfs, een politiek onervaren en voorheen volstrekt irrelevante Franse versie van onze eigen Alexander Pechtold.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten