Schandalig! Homostel aangevallen en in elkaar geslagen door groep jonge Marokkanen in Arnhem

Geen categorieapr 02 2017, 15:00
"Zijn bovenste lip is ingescheurd en hij is maar liefst 4 voortanden en deels een 5e tand kwijt door de klappen."
Jasper Vernes-Sewratan bericht op Facebook dat hij en zijn partner, Ronnie Sewratan-Vernes, afgelopen nacht in elkaar zijn geslagen door een stel Marokkaanse jongeren. Dit omdat ze als homostel hand in hand over straat liepen. Volgens de cultuurverrijkers was dat onacceptabel (want radicale islam) en dus werden ze helemaal in elkaar gebeukt. Daarbij werd er onder meer gebruik gemaakt van een betonschaar.
De zwaar aangeslagen Jasper legt uit:
"Voordat ik het wist was Ronnie uit m'n buurt getrokken en had ik 3 man op me," aldus Jasper. "Ik vocht me eruit eruit maar hoorde opeens Ronnie schreeuwen dat al zijn voortanden eruit geslagen waren door een van die Marokkanen met dus die betonschaar."
Jasper rende natuurlijk onmiddellijk naar zijn vriend. Eenmaal bij hem aangekomen zag hij dat Ronnie maar liefst 4 voortanden kwijt was en dat een vijfde tand deels uit zijn mond was geslagen. Daarnaast had hij ook nog eens een ingescheurde lip.
De twee zijn natuurlijk meteen doorgereisd naar het ziekenhuis. Daar werd Ronnie's lip gehecht. Helaas zal het meer voeten in de aarde hebben om iets aan de ontbrekende tanden te doen. Die moeten opnieuw gezet worden (al dan niet in een kunstmatige versie).
Iedereen zal begrijpen dat dit natuurlijk een vreselijk drama is voor deze jongens. Ze deden helemaal niemand iets, maar werden opeens in elkaar geslagen, puur en alleen omdat ze toevallig homoseksueel zijn. In Nederland zijn we er trots op dat dit voor ons helemaal niets uitmaakt.
Helaas hebben we horden kansenparels geïmporteerd die daar heel anders over denken. Je kunt een kansenparel wel uit een middeleeuwse cultuur halen, maar je haalt die middeleeuwse cultuur niet zomaar even uit de kansenparel.
Het meest opvallende hieraan is dat juist de linkse partijen die pretenderen pal te staan voor "homorechten" dit soort vreselijke misdrijven al jaren onder het tapijt vegen. Als puntje bij paaltje komt willen ze homoseksuelen (en biseksuelen) maar wat graag opofferen om hun multiculturele heilstaat te beschermen. Ronnie en Jasper hebben daar vannacht de prijs voor betaald.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten