Extreemrechtse groepering Pegida bekent kleur: poepbruin

Geen categoriemei 16 2017, 10:16
De Nederlandse afdeling van de extreemrechtse groepering Pegida komt op zondag 18 juni naar Enschede. Dit kondigde de beweging aan op hun website. Het protest zal plaatsvinden op de Oude Markt.
De griezelige beweging Pegida maakt zich zorgen over de islamisering van Europa en het open grenzen beleid. Het aangekondigde protest is een een samenwerking met de groepering 'Fortress Europe' onder het motto: 'Samen tegen de islamisering van Europa'. Maar dat is niet het meest opvallende.
fortress2
De racistische hooliganband Kategorie C zal namelijk eveneens aanwezig zijn bij het protest. Hiermee laat Pegida nogmaals zien dat ze een enorm foute club zijn. In één van de teksten zingt de groep:

“Duitsland, wit en zwart zijn de kleuren van je shirt maar helaas ook van je spelers.”

In 1991 is de zanger van de band opgepakt voor het gooien van een brandbom naar een asielzoekerscentrum in Bremen. We hebben hier dus te maken met racistische idioten die hebben laten zien dat ze geweld niet schuwen. Optredens van deze band zijn in Duitsland allang verboden, nu gaan ze proberen om in Nederland voet aan de grond te krijgen. Ze werkten in het verleden geregeld samen met 'Hooligans gegen Salafisten' .
Pegida Nederland hoeft voor de demonstratie geen vergunning aan te vragen. Het protest moet alleen gemeld worden bij de gemeente. De gemeente Enschede laat weten dat dit inmiddels is gedaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten