Het gezicht van extreemlinks: beelden tonen enorme ravage in verwoeste winkels in Hamburg

Geen categoriejul 08 2017, 8:00
Het is voor de tigste nacht op rij een enorme rotzooi geworden bij de 'protesten' rondom de G20-top in Hamburg.
De bewoners en autoriteiten van Hamburg weten zich geen raad meer. Al dagenlang is hun ooit zo mooie stad in de greep van extreemlinkse straatterroristen die niets anders willen dan het even snel vernielen van zaken waar andere mensen jarenlang keihard aan gewerkt hebben. Zo gingen donderdag al tig auto's in vlammen op en is er geen enkele aanwijzing dat de kapitalismehaters hun spoor van vernieling eindelijk eens dood zullen laten lopen.
Zoals het een goed extreemlinks protestje betaamt, blijft het echter niet bij het slopen van een paar benzineslurpende vervuilers op straat. Nee, ook de echte grote boosdoeners van het kapitalisme moeten worden 'aangepakt': winkels! Je kunt je arbeiders immers nog zo uitbuiten, maar als je die met slavenarbeid gemaakte spulletjes nergens aan de man kunt krijgen is er ook weinig meer aan, toch?
En dus trok het Marxistische tuig vrijdag van winkel naar winkel om eens even te laten zien wat ze van die plekken vonden. Helaas voor hen tonen hun acties wel meteen weer aan hoe verschrikkelijk hypocriet dit soort types altijd zijn. Je zou namelijk verwachten dat ze zo'n winkel, inclusief de spullen die daar verkocht worden, in de hens steken ofzo. Ook dat zou zwaar misdadig zijn, maar in ieder geval nog ergens heel ver 'consequent' te noemen zijn. Maar niets daarvan natuurlijk: in plaats daarvan werden de 'bakens van kapitalisme' gewoon ordinair leeggeplunderd.
Deze video die op Twitter verscheen, toont bijvoorbeeld de ravage in een lokale Rewe-supermarkt, inclusief links straattuig dat nog vrolijk even de schappen aan het leegroven is:
Wees echter niet té boos op die mensen: naar goed links gebruik zullen ze die gestolen goederen vast wel delen met arme drommels in landen die 'kapot gemaakt worden door de G20'. Toch?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten