Na partijkartel-benoeming Marcouch als burgemeester Arnhem zet FVD vol in op gekozen burgemeester

Geen categoriejul 05 2017, 14:02
De politieke vernieuwing komt tegenwoordig van réchts.
Aangezien iedere rechtgeaarde democraat doodziek wordt van het baantjescarrousel van het partijkartel zet Forum voor Democratie (FVD) vol in op democratische vernieuwing. Niet zo gek natuurlijk: als de kiezer iets te zeggen had zou een man als Marcouch niet eens in aanmerking komen voor het burgemeesterschap van Arnhem (of zelfs maar van Surhuisterveen).
Volgens Thierry Baudet en zijn partijgenoten is er maar één effectieve methode om het baantjescarrousel te doorbreken: de gekozen burgemeester.
Er was een tijd dat D66 dit soort plannen van harte steunde. Jammer genoeg is dat tegenwoordig niet meer zo. De 'democraten' zijn de afgelopen jaren namelijk de grootste anti-democraten van Nederland geworden. Niet omdat 'het volk' zulke verkeerde keuzes maakt, maar omdat D66 weliswaar als outsider begon, maar tegenwoordig een voornaam lid van het partijkartel is. Net als alle andere leden van die incestueuze maffiabende zitten Pechtold en co. dus helemaal niet op democratische vernieuwing te wachten.
https://twitter.com/fvdemocratie/status/882190935337127937
Dat is het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat er een nieuwe partij is die dit soort hervormingen wél serieus neemt, en die ook nog eens razendsnel stijgt in de peilingen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten