Wow! Geschatte kosten ANTIFA-rellen Hamburg: 178 miljoen euro. Op kosten van de samenleving natuurlijk

Geen categoriejul 10 2017, 20:00
Ongelooflijk. En dan maar net doen alsof ze er voor de 'armen van de wereld' zijn. Hou toch op, stel terroristen!
De enige MSM-nieuwsomroep die we in ieder geval enigszins serieus nemen, RTL Z, heeft berekend hoeveel de rellen in Hamburg onze oosterburen al met al zullen kosten. Het totale cijfer is ronduit schokkend: 178 miljoen euro. Ja, dat lees je goed: de ANTIFA-terroristen die zweren dat ze er voor 'de gewone man' zijn hebben voor bijna 200 miljoen euro aan schade aangericht.
https://twitter.com/RTLZ/status/884435716247347201
Zoals Frederique Dormaar van RTL Z terecht tweet:
https://twitter.com/Dormaar/status/884439861306044420
Ja, maar daar gaat het ze natuurlijk helemaal niet om. G20-demonstranten zijn helemaal niet geïnteresseerd in het lot van 'de armen.' Dat zal ze worst wezen. Links doet nooit iets om 'achtergestelden' te helpen, en radicaal-links dus al helemaal niet. Nee, deze types zijn alleen maar geïnteresseerd in macht. Dáár gaat het ze uiteindelijk écht om. Lees Mao's Rode Boekje -- altijd populair onder SP'ers -- er maar op na. Dit soort terreur is voor deze afgrijselijke types een tactiek om dat grote doel -- macht, macht, macht -- te bereiken.
Daarom is het helemaal niet verbazingwekkend dat dit tuig voor 178 miljoen euro schade heeft aangericht. Zoals Roderick Veelo uitlegt:

"De links-radicale relschoppers [hulde voor Roderick die het linkse beestje gewoon bij zijn naam noemt] blijken geen groot fan van dure Duitse auto's, want tientallen Mercedessen en Audi's en andere auto's werden in de fik gestoken."

Maar dat was alleen nog maar het begin:

"Winkels moesten het ontgelden. Etalageruiten werden ingeslagen, winkels werden vernield of compleet leeggeroofd. Steigers werden gesloopt. En straatmeubilair gebruikt om overal brand te stichten."

Volgens Duitse media zou de schade zo'n 18 miljoen euro zijn. Maar dat is lang niet alles. De politie-inzet kost namelijk bakken met geld. Bij de OVSE-top werden 6500 agenten ingezet. Eén agent kost 250 euro per dag... maar daar komt dan nog eens bij: overnachting, eten, etc. Toen kwam de totale rekening uit op 40 miljoen euro.
Bij de G20 waren er 20.000 agenten op de been. En die agenten krijgen nu ook nog eens drie extra vrije dagen. Dat verdienen ze zeker, maar ook dit kost de Duitse overheid natuurlijk bakken met geld.
Al met al zouden onze oosterburen volgens RTL Z minimaal 160 miljoen euro kwijt zijn aan de politie-inzet tijdens de G20-top. Plus 18 miljoen directe schade, kom je uit op 178 miljoen euro. Minimaal. "Dan zit je aan de heel voorzichtige kant," zegt Veelo volkomen terecht. En een groot deel daarvan moet opgehoest worden door de Duitse belastingbetaler; of die nou rijk of juist relatief arm is.
Wat je zoal met dat bedrag had kunnen doen? Nou, bijvoorbeeld 102 miljoen mensen voorzien van schoon drinkwater en beter sanitair. Of 2,6 miljoen jonge kinderen helpen om kindersterfte door diarree te gaan. Of wat te denken van de 52 miljoen malarianetten die uitgedeeld hadden kunnen worden in arme, warme landen?
Dit is het ware gezicht van die hele ANTIFA-bende én van de organisaties, partijen en individuen die G20-demonstraties aanmoedigen en zelfs organiseren. Al deze kosten komen op hún rekening. Dit is allemaal aan hén te danken. En ja, ze hadden dit van tevoren moeten weten; G20-bijeenkomsten lopen immers altijd uit de hand, zeker in een stad als Hamburg.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten