Loser minister Koenders is heel boos op Noord-Korea: "Regime moet provocaties staken. Laten we onderhandelen!"

Geen categorieaug 29 2017, 8:00
Zo, dat zal ze leren daar in Pyongyang!
De stalinistische gek in Noord-Korea, Kim Jong-Un, heeft zijn militairen weer eens opdracht gegeven om voor de zoveelste keer een raket te lanceren. Dit om Zuid-Korea, Japan, China en natuurlijk Amerika feitelijk te bedreigen. Op die manier hoopt meneer de dictator meer financiële en andersoortige hulp te regelen voor zijn land, dat langzaamsnel maar zeker kapot aan het gaan is.
Onze eigen minister Koenders heeft gereageerd op deze nieuwste lancering. Zijn woorden liegen er niet om! Lees maar mee:
https://twitter.com/MinBZ/status/901559691989405696
Zo! Die kan Kim Jong-Un in zijn zak steken! Wij, Nederland, veroordelen die achterlijke raketlancering en hebben helemaal genoeg van al die provocaties! Kappen ermee. Of anders!
Of anders wat? Nou, umh, onderhandelen. Tafel. Zitten. Praten. Gratis steun in ruil voor... voor wat vage beloftes. Dát is de straf die Koenders in gedachten heeft voor Kim.
Als dit het buitenlands beleid is Nederland doet onze regering er verstandig aan om kritiek op dictatoriale, genocidale regimes voortaan maar achterwege te laten. Zo maken ze het alleen maar erger, niet beter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten