Anne Fleur Dekker staat achter bekladding Baudets huis: kruimeltje van eigen deeg

Geen categoriesep 08 2017, 15:45
De extreemlinkse activiste vindt het prima dat het huis van de FVD-voorman is beklad. Sterker nog: de politicus verdient nog veel ergers.
Eerder deze week werd de voordeur van FVD-leider Thierry Baudet beklad door anarchistische feministen. Na maandenlange ophitsing door activisten als Anne Fleur Dekker besloten de extreemlinkse feministen om actie te ondernemen tegen Baudet: verf op de deur en een poeptaart door de brievenbus.
De actie roept nare herinneringen op – ook Pim Fortuyn kreeg ooit een taart toegeworpen door linkse activisten. Maar de icoon van extreemlinks Nederland, Anne Fleur Dekker, vindt de aanslag wel prima.

"Ik sta achter deze vrouwen en hun strijd tegen seksisme. Deze manier van actievoeren is niet gelukkig, omdat je er mensen mee afschrikt."

De actie is dus niet erg omdat het politiek geweld is, of omdat het de wet overtreedt, maar alleen omdat het mensen afschrikt. In principe heeft AFD dus geen probleem met dit soort acties.
[caption id="attachment_173666" align="aligncenter" width="585"]Anne Fleur reageert instemmend op een tweet waarin Baudet zélf de schuld krijgt van de aanval. Anne Fleur reageert instemmend op een tweet waarin Baudet zélf de schuld krijgt van de aanval.[/caption]
AFD deelt een bericht op twitter dat Baudet zélf de schuld geeft van de aanval op zijn huis. Baudet zou immers verantwoordelijk zijn voor het "ophitsen" van ''de bedreigers van Anne Fleur Dekker". De bekladding van zijn deur is slechts een "kruimeltje van eigen deeg". Niet eens een koekje, maar een kruimeltje. Eigenlijk verdient Baudet dus nog veel erger, suggereert Anne Fleur. Dit is slechts een kruimeltje.
In De Telegraaf beweert Anne Fleur dat Baudet zelf veel gevaarlijker is dan deze actie. Ze vindt dat hij een "enge beweging" opbouwt:

"Ik ben voor vrijheid van meningsuiting, maar fascisten zullen die uiteindelijk ook inperken."

Als het aan linkse activisten zoals AFD ligt, staat Baudet nog veel meer te wachten. Zijn mening is immers niet in lijn met het socialistische politiekcorrecte gedachtegoed, dus moet hem de mond worden gesnoerd. Nu FVD het fantastisch doet in de peilingen, neemt extreemlinks de toevlucht tot illegale middelen om Baudet het zwijgen op te leggen.
Triester dan triest. Linkse types als Anne Fleur Dekker kunnen de discussie niet winnen met woorden, dus gaan ze maar over op illegale acties zoals het bekladden van huizen. Dit soort politiek geweld moet keihard worden aangepakt – de extreemlinkse terreur mag niet langer worden getolereerd!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten