Daar gaat onze veiligheid: eurofiele kansenparelknuffelaars mogen in EU-anti-terreurcommissie

Geen categoriesep 09 2017, 13:00
De anti-terrorismecommissie van het Europese Parlement wordt weer eens uitgebreid met twee mensen die absoluut niéts tegen terreur zullen gaan doen.
Kijk, dit is nou nieuws waar je gelukkig van wordt, maar niet heus:
Nou, twee extra Nederlanders in een anti-terreurcommissie van het Europees Parlement: hoe erg kan dat zijn, vraag je je af? Heel erg dus, als je een gaat bekijken wié die twee nieuwelingen dan wel niet zijn.
Het eerste terreurgroentje is CDA'er Jeroen Lemaers. Zijn Twitter-tijdlijn maakt al snel duidelijk dat het hier gaat om iemand die eurofiel tot op het bot is. Meneer post dagelijks dingen over hoe slecht de Brexit wel niet is ("Theresa May was er vroeger nog tegen!"), hoe gemeen de Polen en Hongaren wel niet zijn dat ze geen migranten willen opnemen én dit bericht van de Speld over Thierry Baudet:
Pijnlijk genoeg lijkt het er niet op dat meneer doorheeft dat de Speld alleen satire brengt...
Maar enfin. Waar we met Lenaers vooral een eurofiel lijken te hebben binnengehaald die helemaal gehersenspoeld is, alles hartstikke grappig vindt en gewoon 'niet beter weet', is de tweede nieuwkomer een stuk gevaarlijker.
Het gaat om mevrouw Judith Sargentini van GroenLinks. Hoewel die partij eigenlijk al genoeg zegt, hebben we hier echt te maken met iemand die Europa moedwillig onveiliger zal maken in plaats van veiliger. Dit is namelijk de vrouw die - de slachtoffers van zoveel aanslagen hier zouden zich omdraaien in hun graf - glashard blijft ontkennen dat de migrantencrisis een veiligheidsrisico vormt. Ik verzin het niet:
[caption id="attachment_173711" align="aligncenter" width="534"]Bron foto: GeenStijl Bron foto: GeenStijl[/caption]
Nou, die "hysterie" is, bijvoorbeeld in Berlijn, nogal pijnlijk uitgevallen zeg maar. En als talloze doodgereden mensen op een Kerstmarkt niet al genoeg bewijs is, zou ze misschien eens dit artikel moeten lezen over een échte vluchteling die hier in Europa al ontelbaar veel ISIS-strijders is tegengekomen die hij in Syrië had leren kennen, toen hij daar gevangen zat. Maar nee hoor, er is "geen greintje bewijs" dat die lui gevaarlijk zouden kunnen zijn!
Als dit soort types ons veilig moeten houden, zijn we écht ten dode opgeschreven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten