Walgelijke Buitenhof-presentatrice Marcia Luyten wil Baudet boycotten

Geen categorieokt 04 2017, 10:00
Hij is namelijk veel te slim in het genereren van media-aandacht. En dat mag niet.
Marcia Luyten is niet alleen presentatrice van het tv-programma Buitenhof, maar ook een prominent lid van het mediakartel. Dat is het deel van de journalistiek dat zo erg gelieerd is aan het partijkartel dat de twee maar nauwelijks van elkaar te onderscheiden zijn. Sterker nog, het mediakartel is eigenlijk niets meer of minder dan de propaganda-arm van het partijkartel.
Dat bewees ze gisteravond maar weer eens door tijdens het debat over Jeanine Hennis' falen als minister van Defensie de volgende tweet de wereld in te sturen:
https://twitter.com/Luyte/status/915274937690214401
Luyten noemt hem niet bij naam, maar ze doelt hiermee op Thierry Baudet. De Forum voor Democratie-lijsttrekker droeg gisteren namelijk een militair vest om duidelijk te maken dat hij onze militairen steunt -- terwijl de rest van de politiek er tegelijkertijd alles aan doet om de krijgsmacht af te breken.
DLORmdxXkAASs0J.jpg large
Het was een prima daad. Zoals Jean Wanningen het verwoordt: "Treffend. Beter dan welke volzin ook. Iedereen begrijpt dit."
Natuurlijk is dat precies het probleem. Luyten weet best dat het geen clowneske actie was van Baudet. Ze is juist doodsbang dat militairen en gewone kiezers deze actie goed vinden... en daardoor voortaan op FVD stemmen en lid worden van die partij. Want ja, FVD en Baudet vormen tegenwoordig echt een grote bedreiging voor het partijkartel én het mediakartel. Ze staan nu op 9 zetels in de peilingen, hebben meer dan 16.000 leden, en de rek is er nog lang niet uit.
Luyten wil Baudet dus boycotten omdat ze bang is dat zijn partij anders door blijft groeien. Als rechtgeaard kartellid kan ze dat niet accepteren.
Helaas voor mevrouw het kartelpoppetje is die tijd voorbij. FVD heeft de mainstream media helemaal niet nodig om zijn boodschap aan de man te brengen. En als kiezers dan zien dat de gevestigde media dit soort acties bewust negeren neemt het wantrouwen in het mediakartel alleen maar toe.
Misschien moeten we dit soort boycotacties daarom maar toejuichen. Hoe eerder de NPO zichzelf opblaast, hoe beter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten