Donderdag doodsbedreigingendag: de zoveelste 'fanmail' aan het adres van PVV-leider Wilders

Geen categorienov 16 2017, 21:00
Zoals inmiddels traditie is, heeft Geert Wilders weer eens wat doodsbedreigingen aan zijn adres waar hij aangifte van heeft gedaan, gedeeld via Twitter.
Met deze keer: wannabe-terroristen met plankenkoorts, een bizar slechte kennis van geschiedenis, heuze bombardementen, en natuurlijk weer tenenkrommend Nederlands. Het is inmiddels alweer 13 jaar geleden dat Theo van Gogh midden op straat vermoord werd, en ingezien werd dat Geert Wilders een reëel gevaar liep een soortgelijk lot tegemoet te gaan, als hij niet beveiligd zou worden. Dat werd uiteindelijk 24-uurs-beveiliging, waarbij de PVV-voorman nooit écht privacy heeft en al helemaal niet kan genieten van dát waar zijn partij voor staat: vrijheid.
Dat het ook na 13 jaar - hoe triest het ook is - nog altijd broodnodig is om Wilders te beschermen, laten de talloze bedreigingen jegens hem wel zien. Een paar weken geleden begon hij met het delen van die doodsverwensingen, waarschijnlijk in de hoop dat Nederland na al die jaren eens in gaat zien dat dat soort types - vrijwel uitsluitend uit islamistische hoek - hard aangepakt moeten worden.
En er zitten weer eens tenenkrommende verwensingen bij hoor. En dan heb ik het deze keer niet eens over de creativiteit van die lui: veel verder dan vijf keer "kanker" of "kkr" in hetzelfde bericht proppen, komen de meesten niet. Dat Wilders-haters ook niet bijster veel kaas gegeten hebben van geschiedenis, blijkt wel weer uit een bericht waarin Wilders - hoe origineel - de "nieuwe Hitler" genoemd wordt, en dan in dezelfde zin "kanker jood". Op één of andere manier lijkt me dat niet helemaal goed samengaan...
Wilders_3
En weet je: als je iemand al bedreigt, doe het dan ook vol overtuiging en met een beetje moed. Deze extremist wil Geert namelijk wel van het leven beroven als hij langskomt in de Schilderswijk, maar dan alleen als hij zonder bewaking langskomt:
Wilders_4
Stoer hoor! Nee, zo makkelijk gaan we het je dus niet maken. En dan hebben we nog deze parel, waarbij in perfect - ahum - Nederlands een bombardement op Wilders en zijn vrouw wordt afgeroepen:
Wilders_5
Nou, ik zou er niet op rekenen, Wail. Ergens ben ik trouwens wel een tikkeltje jaloers op de PVV'er. Als we deze malloot mogen geloven, rijdt die 'jood' namelijk rond in een soort rijdende schnitzel:
Wilders_6
Enfin, het moge duidelijk zijn: die gasten horen niet op social media, maar achter de tralies thuis. Onze Justitie zal er wel weer niets mee doen, maar je kunt altijd hopen dat aandacht hiervoor helpt. Dus: tot volgende keer!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten