Noord-Koreaanse vrouw deelt haar vreselijke verhaal: ze zag executies van ouders die per ongeluk door hun kinderen verraden waren

Geen categoriedec 19 2017, 13:00
Oh, en die executies vonden plaats voor de ogen van hun kroost.
Al die linkse gekkies die denken dat Noord-Korea helemaal zo erg niet is, of dat het probleem is dat communisme niet goed wordt uitgevoerd in dat land, moeten dit verhaal maar eens lezen in De Telegraaf. Daarin wordt namelijk écht duidelijk gemaakt hoe ongelooflijk slecht Kim Jong-Un (en zijn voorgangers) zijn.

Ze maakte gedwongen openbare executies mee, van ouders die per ongeluk door hun kinderen waren verraden en daarna voor de ogen van hun kroost werden vermoord. Het is een van de vele verschrikkingen van het leven in Noord-Korea, zegt een vrouw die enkele jaren geleden met haar dochter wist te ontsnappen. Nog altijd wordt ze ’s nachts badend in het zweet wakker.

En:

"Die openbare terechtstellingen moet je verplicht bijwonen. Het is vreselijk, ik was er vaak bij. Meestal worden straffen gegeven aan drie generaties, dus bijvoorbeeld óók aan de vader en de zoon van een veroordeelde. De vonnissen zijn onder Kim Jong-un bovendien veel zwaarder geworden. Wie vroeger wilde ontsnappen en werd gepakt, verdween een tijd in een werkkamp, maar kwam er meestal na een tijd nog wel uit. Nu worden overlopers ter plekke geliquideerd."

We hebben het er heel vaak over dat Trump zogenaamd heel gevaarlijk bezig is, dat hij Kim Jong-Un niet uit de tent moet lokken, en ga zo maar door, maar we hebben het er bijna nooit over hoe kwaadaardig die man is. En dat geldt niet alleen voor hem, maar ook voor zijn vader, die voor hem aan de macht was, en aan zijn grootvader die de grondlegger is van deze zieke dynastie.
Als het Noord-Koreaanse probleem op efficiënte wijze opgelost kan worden moet de vrije wereld dat niet nalaten. Deze gekken zijn écht de Stalins en Hitlers van deze tijd. En de rest van de wereld kijkt ernaar terwijl ze hun eigen volk uitmoorden... en doet er niets aan. Triest.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten