Voor Jodenhaters verboden! Duitsland overweegt antisemitische migranten het land uit te lazeren

Geen categoriejan 07 2018, 9:00
Het tijdperk van 'wir schaffen das' komt langzaam ten einde: in Duitsland heeft regeringspartij CDU/CSU nu besloten dat antisemitisme toch niet zo behulpzaam is voor het land, en komt men met een voorstel. Het wordt tijd, aldus de partij van Angela Merkel, om antisemitische asielzoekers eens de deur te gaan wijzen.
Het is toch eigenlijk ook van de zotten: het land dat in 1945 besloot dat het antisemitisme waaruit de Tweede Wereldoorlog voortkwam nooit meer vaste voet op Duitse bodem mocht krijgen, heeft nog geen honderd jaar later tóch de sluizen weer opengezet voor grote hoeveelheden migranten uit landen waar het niet zo nauw wordt genomen met de rechten van joodse burgers of zelfs maar het bestaansrecht van Israël. Natuurlijk is dat hele groepen niet aan te rekenen, maar individuen die desalniettemin wel eens Israëlische vlaggen in de fik steken of de boel op straat opstoken met anti-Joodse leuzen weten toch een akelige sfeer voor Joden neer te zetten bij onze oosterburen.
Regeringspartij CDU/CSU heeft er helemaal genoeg van en heeft nu een plan bedacht om antisemitische migranten direct het land weer uit te schoppen:

" Lawmakers from Chancellor Angela Merkel’s Christian Democrats (CDU) and sister party, the CSU, are seeking to adopt measures to deport migrants who express anti-Semitic views in Germany, according to local media.

Those rejecting Jewish life in Germany or questioning Israel’s right to exist “cannot have a place in our country,” a draft of the document, seen by Die Welt, says. A “complete acceptance of the Jewish life” is a “criterion for successful integration,” it reportedly reads."

Natuurlijk is de maatregel goed, maar toch vraag je je af waarom pas in 2018 het lampje gaat branden dat massa-immigratie uit minder ontwikkelde landen ook een hoop problemen die Duitsland eigenlijk al had opgelost weer terug naar de straten van Berlijn, Stuttgart en München brengt. Maar beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald, nietwaar? Tijd om die rage van jodenhaat, die onlangs weer oplaaide na de Amerikaanse erkenning van Jeruzalem als de enige echte Israëlische hoofdstad, eens voorgoed de nek om te draaien. Of in ieder geval in Europa, te beginnen in Duitsland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten