Dictatoriale Kajsa Ollongren zet de aanval in op Baudet: "Hij gaat verder dan Wilders!"

Geen categoriefeb 03 2018, 8:00
Volgens de minister bedreigt Forum voor Democratie "de kernwaarden van de democratie." Nog even en die partij wordt verboden.
Dat minister Ollongren van D66 een buitengewoon enge dame was wisten we al, maar ze slaat nu echt helemaal door. Mevrouw de nepdemocraat heeft namelijk vol de aanval ingezet op Forum voor Democratie. Volgens haar bedreigen Thierry Baudet en Theo Hiddema de "kernwaarden van de democratie" en gaan ze "verder" dan Geert Wilders.
Dat zei Ollongren -- die ook wel bekendstaat als Kafka Orwellgren -- vrijdag in Nijmegen bij de burgemeester Ien Dales-lezing.

"De nieuwste afsplitsing van het populisme gaat verder waar Wilders ophoudt. De partij van Baudet lijkt geobsedeerd te zijn door één van de weinige taboes waar ik als progressieve liberaal aan hecht: het praten over rassen in het politieke debat."

Dit is dus echt buitengewoon zorgwekkend. De PVV wordt al jaren buitengesloten in Den Haag, als Orwellgren haar zin krijgt geldt datzelfde straks voor Forum voor Democratie. Sterker nog, het uitsluiten van die partij is al begonnen. Elke nieuwe rechtse partij wordt bij voorbaat afgeserveerd. De enige reden dat het partijkartel de SGP nog niet de oorlog heeft verklaard is dat die partij nogal oud is. Als de SGP vandaag werd opgezet zou die partij er meteen aan moeten geloven.
Zo blijkt voor de zoveelste keer dat minister Orwellgren werkelijk de meest ondemocratische politica van ons land is... en dat de partij die zij vertegenwoordigt, D66, al lang gebroken heeft met het democratische platform waar ze groot door werd. Hans van Mierlo draait zich om in zijn graf. Maar ja, ook daar zal Ollongren lak aan aan hebben. Mevrouw heeft immers maar één loyaliteit: aan het politiekcorrecte partijkartel.
Overigens een opmerking over de uitspraak die tot de uitsluiting leidde: die tweets van Yernaz Ramautarsing zijn natuurlijk wel degelijk volstrekt belachelijk. Ten eerste is het je reinste flauwekul om te doen alsof 'sommige rassen' een hoger IQ hebben dan andere rassen (onderzoek heeft aangetoond dat die oude onderzoeken verkeerde uitgangspunten gebruikten), en ten tweede gebruikte Ramautarsing ook nog eens het bespottelijke talking point dat 'autochtoon' Nederland omvolkt wordt, ofzoiets. Ook dat is onzinnig -- en trouwens, als het wel zo was, dus? Het gaat niet om huidskleuren, maar om waarden. En die zijn universeel.
Baudet moet zich daar inderdaad van distantiëren. Het is buitengewoon vreemd dat hij dit nog niet gedaan heeft. Ja, als partijleider wil je controverses het liefst negeren, maar deze controverse gaat niet automatisch weg... en als partijleider heb je ook nog eens de morele verplichting om dit soort uitspraken van prominente leden (die actief willen worden in de gemeente!) te weerspreken. Doe je dat niet dan schiet je ernstig tekort in je verplichtingen als leider.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten