Bam! Wilders veegt de vloer aan met Alexander 'Penthouse' Pechtold: corrupt D66 "maakt van Nederlanders tweederangsburgers"

Geen categoriemrt 21 2018, 11:00
Wilders waste gisteren Pechtolds oren. Het was schitterend om te aanschouwen.
Tijdens het grote verkiezingsdebat gisteravond in verband met de gemeenteraadsverkiezingen van vandaag veegde Geert Wilders op schitterende wijze de vloer aan met Alexander 'Penthouse' Pechtold. De PVV'er pakte de nepdemocraat werkelijk op elk gevoelig onderwerp. Iedere zwakte van Pechtold werd aan de kaak gesteld en uitgebuit. De ontmanteling van de man was zo volledig dat je je uiteindelijk afvroeg hoe het in vredesnaam kan dat hij nog altijd leider van zijn partij is.
Volgens Wilders maakt Pechtold "van onze eigen burgers tweederangsburgers." Wat Pechtold daar tegen in bracht? Iets met "tolerantie" ofzo. Natuurlijk ging het daar helemaal niet over. Het ging Wilders erom dat Nederlanders maar al te vaak slechter behandeld worden dan zogenaamde asielzoekers. Daar is geen speld tussen te krijgen. De laatsten krijgen sneller een huis, een uitkering, en andere soorten steun. De laatsten mogen belasting betalen, maar als ze in de problemen komen worden ze aan hun lot overgelaten.
Wilders was dan ook niet onder de indruk van Pechtolds relaas. "Mensen worden om andere redenen boos," zei Wilders. "Mensen worden boos op politici als u die Nederland aan het weggeven zijn. U pakt Nederland de identiteit af door uw eurofiele gedrag en uw hoop op meer immigratie." Oh, en "als het u niet bevalt pakt u Nederlanders hun stem af door het referendum af te schaffen." Vervolgens gaf hij het voorbeeld van twee jonge Nederlandse vrouwen een groepsverkrachting ondergingen in België dit weekend door vier "Afrikaanse" mannen. "Bedankt Alexander Pechtold," beet Wilders de D66'er toe.
En die? Die riep alleen maar iets over dat een vrouw met een hoofddoek een keer werd uitgescholden. Ja. Dat is inderdaad not done en heel vervelend. Maar het toch echt niet te vergelijken met verkrachting.
Vervolgens gaf Wilders Pechtold de genadeklap. "Weet u waar mensen boos over worden? Dat u de normen en waarden die u zelf hoogacht... dat u die niet zelf [in acht] neemt." Hij doelde natuurlijk op "de corruptie in Nederland." "Hoe zit het met u, meneer Pechtold?" vroeg Wilders zijn rivaal. "Ik wil eindelijk een keer helderheid hebben over dat penthouse van u. Hoe kan dat, dat u dat heeft gekregen?"
Pechtolds gezicht stond op onweer. Maar het was niet meer dan verdiend. Dat mainstream-journalisten hem hier geen vragen over stellen, soit. Wilders doet dat wel. Gelukkig maar, want anders deed niemand het.
"Ik wil dat u dat nu zegt. Waarom heeft u dat appartement gekregen? Waarom heeft u dat niet gemeld? U bent gewoon een graaier!" beet Wilders Pechtold toe. U bent net zoals de directeur die dat miljoen voor zichzelf eist. U hoort niet van een Canadese ambassadeur een pand van twee ton te krijgen. Geef duidelijk zodat de kiezer weet: is een stem op D66 morgen een stem op een corruptie partij of niet?"
Hilarisch genoeg kon Pechtold zich totaal niet verweren. Hij zei alleen maar dat het geen penthouse is maar "een appartement van 50 vierkante meter," en -- oh ja -- dat die bejaarde ambassadeur hem gewoon een cadeau wilde geven. Lief he, van die ouwe?
Nou nee, Alex. Totaal niet lief, maar wél heel verdacht.
Oh ja, en dan is deze tweet er ook nog. D66 tweet: "Een woning voor de leraar, de verpleegkundige en de politieagent: dat krijgen we alleen voor elkaar als we samen werken aan meer middenhuur." Daarom stem D66 ofzoiets. Wilders' reactie is ijzersterk: "En een Penthouse voor Alexander!"
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/976207142138122240
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten