Russische ambassade in Londen slaat terug naar May: "De temperatuur daalt tot -23, maar wij zijn niet bang voor kou"

Geen categoriemrt 15 2018, 12:00
Russen hebben wel degelijk gevoel voor humor.
We mogen er ongetwijfeld niet om lachen -- we moeten allemaal heel boos en verbeteren zijn, Rusland als de nieuwe belichaming van het kwaad enzo -- maar ik moet toegeven: ik heb wel degelijk even gegrinnikt om deze tweet van de Russische ambassade in Londen:
https://twitter.com/RussianEmbassy/status/973993379024556032?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.telegraaf.nl%2F%2Fnieuws%2F1790324%2F
Gisteren liet premier Theresa May weten dat 23 Russische 'diplomaten' (let wel: het gaat dan dus niet echt alleen om diplomaten, maar ook om als diplomaten vermomde spionnen die bekend zijn bij de Britse autoriteiten) een week de tijd krijgen om hun spullen bij elkaar te pakken en het land te verlaten. Dit vanwege de lafhartige moordpoging op Sergej Skripal en zijn dochter.
Dat is een bijzonder ernstige zaak, maar je moet toegeven dat de reactie van de Russische ambassade ronduit hilarisch is. "De temperatuur van de relatie tussen Rusland en Groot-Brittannië is tot -23 gedaald, maar wij zijn niet bang voor koud weer," twitteren de Russische diplomaten.
Hoewel behoorlijk wat Britse tweeps boos reageren -- get a sense of humour, guys -- zijn er gelukkig ook nog Britten die wél gevoel voor humor hebben. Dit is namelijk dé ideale manier om terug te slaan:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten